Βέροια Εκδηλώσεις

Βέροια / παρουσίαση παιδικού βιβλίου: Όλγα Κουτμηρίδου Μεταξά «Η Κυρία Τσαγερό» / Γκαλερί Παπατζίκου, Κυριακή 11 Δεκεμβρίου

Στις 11 Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού η γκαλερί ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ θα φιλοξενήσει την συμπολίτισσά μας, συγγραφέα Όλγα Κουτμηρίδου,  όπου και θα παρουσιάσει την 2η έκδοση του αγαπημένου της βιβλίου «Η Κυρία Τσαγερό» από τις εκδόσεις «ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ»

Σας περιμένουμε όλους με χαρά, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 6 το απόγευμα στο καφέ «εκτός χάρτη» papatzikou gallery, Ελ. Βενιζέλου 43 στη Βέροια.

Το ποντιακό παραδοσιακό παραμύθι «Η Κυρία Τσαγερό» κατά την επιτυχημένη πρώτη παρουσίαση του βιβλίου, αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από το κοινό. Μέσα από τις περιπέτειες της κυρίας Τσαγερό αναδεικνύονται με μοναδικό τρόπο οι σημαντικές αξίες της φιλίας και της αλληλεγγύης.

*Η Όλγα Κουτμηρίδου Μεταξά γεννήθηκε στη Μικρή Σάντα Ημαθίας. Σπούδασε Νοσηλευτική και εργάστηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας. Έκανε παιδικές εκπομπές στο «Διαδημοτικό Ραδιόφωνο Ημαθίας». Αρθρογραφούσε σε λογοτεχνικές στήλες των εφημερίδων «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» ΚΑΙ «ΛΑΟΣ» της Βέροιας. Στον «Παύλειο Λόγο», στον ραδιοφωνικό σταθμό της εκκλησίας της Βέροιας, παρουσίαζε για καιρό, σειρά λογοτεχνικών κειμένων και παιδικών εκπομπών.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει με κινηματογραφικό τρόπο σε εορταστικό περιβάλλον. Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας.

banner-article

Ροη ειδήσεων