Βέροια

Βέροια: Προβολή ντοκιμαντέρ “Femicidio” | Χώρος Τεχνών, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου

Εξαιτίας του μεγάλου ενδιαφέροντος του κοινού, το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στο Χώρο Τεχνών

Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Βέροιας σας προσκαλεί όλες και όλους να ενώσουμε τις φωνές και την δύναμή μας ώστε να διαχειριστούμε την άνοδο των κρουσμάτων βίας στην κοινωνία μας. Η «Δύναμή μας είναι στο εμείς!».

         Στις 23 Νοεμβρίου ημέρα Τετάρτη στις 7:00 μ.μ. στο Χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ FEMICIO  το οποίο πραγματεύεται την ενδοοικογενειακή βία και την βία κατά των γυναικών μέσα από την διήγηση αληθινών ιστοριών. Η σκηνοθεσία είναι με τα μάτια μιας Ελληνίδας.

         Αγαπητοί συμπολίτισσες και συμπολίτες η βία στην κοινωνία μας σήμερα είναι σε άνοδο και αφορά όλους μας!!!. Δεν έχει ηλικία, εθνικότητα, θρησκεία αλλά συνήθως έχει φύλο και αυτό είναι το γυναικείο φύλο.

Σας περιμένουμε  να ενώσετε μαζί μας τις φωνές σας με κύριο στόχο, να δημιουργήσουμε έναν πιο ασφαλές κόσμο για τα παιδιά μας. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από τις μελωδίες της Σχολικής Χορωδίας Βέροιας και της Χορωδίας του Π.Μ.Σ. «Αιγές Βεργίνα» υπό τη διεύθυνση της κ. Ελένης Αναγνώστου.

Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Μπορείτε να προμηθευτείτε τις προσκλήσεις για την καταπολέμηση της βίας κατά των Γυναικών από το Δήμο Βέροιας, από το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Βέροιας, τον σύλλογο κοινωνικής παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ», την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βέροιας, όπως και από τον χώρο της Στέγης Γραμμάτων κ Τεχνών .

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τα μέλη και τους φίλους σας για αυτή την τόσο σημαντική εκδήλωση. Σας περιμένουμε όλους.

 
banner-article

Ροη ειδήσεων