Βέροια

Συμμετοχή του Δήμου Βέροιας στην 37η Philoxenia

Για μια ακόμη χρονιά, ο Δήμος Βέροιας συμμετείχε στο μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός της χώρας μας, τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia”, που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Στο σταντ του Δήμου Βέροιας που βρισκόταν για ακόμη μια φορά στην «καρδιά» της έκθεσης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Βέροιας κ. Λάζαρος Ασλανίδης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βέροιας, κ. Γιώργος Τσιλογιάννης και τα στελέχη του Τμήματος Τουρισμού, πρόβαλαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Βέροιας πραγματοποιώντας παράλληλα μεγάλο αριθμό Β2Β συναντήσεων με buyers του εξωτερικού. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου της έκθεσης, έκλεψε τις εντυπώσεις το εκπληκτικό χορευτικό της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας και το κέρασμα του ξακουστού ρεβανί Βέροιας.

Στο περίπτερο της Βέροιας βρέθηκαν επαγγελματίες και επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως και ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κώστας Βοργιαζίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών, κ. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Περιβάλλοντος – Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλειος Παπαδόπουλος. Επίσης το επισκέφθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Προτεραιότητα στον Πολίτη» κ. Αντώνης Μαρκούλης και ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» κ. Δημήτρης Τσανακτσίδης.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Λάζαρος Ασλανίδης θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους συνέδραμαν στην προσπάθεια προβολής του τόπου μας κατά τη διάρκεια της 37ης Διεθνούς Εκθέσεως Τουρισμού “Philoxenia” και συγκεκριμένα τον υπάλληλο του Δήμου Βέροιας, κ. Σάκη Δαγαλέα, τον ειδικό συνεργάτη Δημάρχου, κ. Γιάννη Ματζέλα, την εθελόντρια κα Βασιλική Σταμπουλή, τον πρόεδρο του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών Βέροιας, κ. Τάσο Παγούρα, τον Πρόεδρο της Ευξείνου Λέσχης, κ. Νικόλαο Τομπούλιδη, τις επιχειρήσεις Mr Tony και Κανδύλας για τις προσφορές των προϊόντων τους και των επιχειρηματιών από τη Βέροια που επισκέφτηκαν την έκθεση. Τέλος, ο κ. Ασλανίδης θα ήθελε να ευχαριστήσει την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας και το Σύλλογο Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών Βέροιας για την εξαιρετική συνεργασία και συμμετοχή τους στην επιτυχή παρουσία της Βέροιας στο μεγάλο αυτό τουριστικό γεγονός.

 

banner-article

Ροη ειδήσεων