Κοινωνία

Ρόδος: Ακόμη τρεις φόνους φέρεται να ομολόγησε η οικιακή βοηθός που σκότωσε ηλικιωμένη

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της ηλικιωμένης που βρέθηκε νεκρή από ασφυξία στις Καλυθιές Ρόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ΜΜΕ της Ρόδου, η 45χρονη οικιακή βοηθός, που συνελήφθη για τη δολοφονία της κατάκοιτης γυναίκας, έχει ομολογήσει ακόμη τρεις δολοφονίες ηλικιωμένων ατόμων. Επίσης, φέρεται να έχει αποπειραθεί να σκοτώσει και το παιδί της πριν από χρόνια.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί είναι πολύ επιφυλακτικοί για τα όσα είπε, λόγω ψυχικής νόσου.

Η οικιακή βοηθός φρόντιζε την 75χρονη που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας, η οποία αντιμετώπιζε ψυχολογικά και κινητικά προβλήματα και δεν ήταν αυτοεξυπηρετούμενη.

Η 45χρονη, στο πλαίσιο της προανάκρισης, φέρεται να υποστήριξε ότι σκότωσε άλλα τρία άτομα και ότι αποπειράθηκε να πνίξει και το παιδί της.

Η πρώτη περίπτωση αφορά ηλικιωμένο και η 45χρονη φέρεται να είπε ότι τον σκότωσε με μαξιλάρι, ενώ ο ιατροδικαστής έχει επιβεβαιώνει το θάνατο του θύματος από ασφυξία.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά ηλικιωμένη στην οποία φέρεται να του έδωσε ζάχαρη και μέλι, ενώ ήξερε ότι ήταν διαβητική και στην τρίτη περίπτωση ανέφερε ότι σκότωσε και τρίτο ηλικιωμένο άτομο, στο οποίο χορήγησε μεγάλη ποσότητα φαρμάκων. Να σημειωθεί ότι οι ημερομηνίες που ανέφερε στους αστυνομικούς συμπίπτουν με τις ημερομηνίες θανάτων των ηλικιωμένων ατόμων.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες η 45χρονη πάσχει από σοβαρό ψυχικό νόσημα και έχει νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική. Ο αρμόδιος εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, που θα αναλάβει τη δικογραφία, αναμένεται να αποφασίσει τα περαιτέρω βήματα στην έρευνα, για να επιβεβαιωθεί αν η 45χρονη λέει αλήθεια.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας