Γυναίκα

15 γυναίκες  αποδεικνύουν ότι τα φυσικά γκρίζα μαλλιά είναι απίστευτα κομψά

Από την Helen Mirren και την Andie MacDowell μέχρι τη βασίλισσα Letizia.

Εάν ανησυχείτε για το αναπόφευκτο γκριζάρισμα των μαλλιών σας, δεν είστε μόνη. Για την ακρίβεια, από το 2018, οι αναζητήσεις για “going grey” στο Pinterest έχουν αυξηθεί κατά 879%. Για πολλά χρόνια, τα γκρίζα μαλλιά ήταν δακτυλοδυκτούμενα και συνοδεύονταν από ένα αίσθημα ντροπής, που ανάγκαζε τις γυναίκες να τα κρύβουν, βάφοντάς τα.

Πλέον θεωρούνται πολύ πιο αποδεκτά με χιλιάδες celebrities, αλλά και Instagram influencers να αποδεικνύουν πως το φυσικό γκριζάρισμα των μαλλιών μπορεί να δείχνει αθεράπευτα κομψό. Ακολουθούν 7 γυναίκες που θα σας πείσουν να σταματήσετε να βάφετε τα γκρίζα μαλλιά σας:

Βασίλισσα Letizia

Βασίλισσα Letizia

Στη λίστα με τις διάσημες κυρίες που δίνουν την έγκρισή τους στην τάση των γκρίζων μαλλιών έχει προστεθεί πλέον και η βασίλισσα Letizia, με τις ασημένιες ανταύγειές της να μπλέκονται στα σκουρόχρωμα καστανά μαλλιά της.

Elizabeth McGovern

Elizabeth McGovern

Τόσο με μονόχρωμα neutral outfits, όσο και με colorblocking σύνολα, η Elizabeth McGovern αποδεικνύει ότι τα γκρίζα μαλλιά είναι το ωραιότερο beauty statement.

Andie MacDowell

Andie MacDowell

Η Andie MacDowell έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών 2021 όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά με τις salt and pepper μπούκλες της. Από τότε δεν έχει κοιτάξει ποτέ ξανά πίσω.

Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis

Το pixie είναι ένα πολύ κολακευτικό κούρεμα, ακόμα και στα φυσικά γκρίζα μαλλιά, όπως αποδεικνύει η Jamie Lee Curtis, καθώς τονίζει τα ζυγωματικά και αναδεικνύει τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Glenn Close

Glenn Close

Καρέ με αφέλειες, slicked back look και pixie: Η Glenn Close αποδεικνύει εδώ και χρόνια ότι κάθε κούρεμα και κάθε χτένισμα μπορεί να δείχνει όμορφο σε γκρίζα μαλλιά.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

Παρά το γεγονός ότι τα ξανθά μαλλιά ήταν ένα από τα signature χαρακτηριστικά της, η Carrie Bradshaw επέστρεψε φέτος στη μικρή οθόνη με ένα αγγελικό γκρι halo που πλαισίωνε το πρόσωπό της. Αυτή ήταν μόνο η αρχή της “επανάστασης” της Sarah Jessica Parker απέναντι στα στερεότυπα ομορφιάς.

Helen Mirren

Helen Mirren

Η Helen Mirren ξέρει πολύ καλά πώς να κάνει το δικό της beauty statement στο κόκκινο χαλί. Τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει μια σειρά τάσεων στα γκρίζα μαλλιά της, από hair accessories μέχρι XXL hair, αποδεικνύοντας πως οι πειραματισμοί με τα μαλλιά δεν τελειώνουν στα 20.

Jane Fonda

Jane Fonda

Η Jane Fonda εμφανίστηκε στη σκηνή των βραβείων Oscar 2020 δείχνοντας περήφανα για πρώτη φορά τα γκρίζα μαλλιά της και τα σχόλια που δέχτηκε ήταν φυσικά διθυραμβικά.

Grece Ghanem

Grece Ghanem

Το πολύ κοντό καρέ με έντονη πλαϊνή χωρίστρα αποτελεί ιδανική επιλογή για τα λεπτά μαλλιά με τάση αραίωσης και τριχόπτωσης, καθώς χαρίζει έντονο όγκο και μπορεί εύκολα να καμουφλάρει τα κενά σημεία, ανάλογα με την τοποθέτηση της χωρίστρας.

Jan de Villeneuve

Jan de Villeneuve

 

Το καρέ σε συνδυασμό με αφέλειες αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές κουρέματος για γυναίκες άνω των 50, καθώς κρύβει τις ρυτίδες στο μέτωπο και το πόδι της χήνας, ενώ παράλληλα χαρίζει έναν αέρα νεανικότητας.

 

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

 

Μπορεί να είναι γνωστή για τα ξανθά μαλλιά της, ωστόσο τελευταία εμφανίζεται με ένα πολύ κομψό grombé στιλ, στο οποίο οι φυσικές γκρίζες ρίζες της σταδιακά χάνονται στις ξανθές άκρες.

 

Linda Fargo

Linda Fargo

Το sleek καρέ της Fargo είναι ένα από εκείνα τα κλασικά κουρέματα, που δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τη μόδα.

Carmen Dell’Orefice

Carmen Dell’Orefice

 

Η Carmen Dell’Orefice στα 88 της χρόνια παραμένει αθεράπευτα κομψή, κάτι το οποίο οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στο λευκό καρέ της.

 

Diane Keaton

Diane Keaton

 

Το μακρύ γκρίζο καρέ της Diane Keaton αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κουρέματα του Hollywood, καθώς καταφέρνει εδώ εδώ και χρόνια να δείχνει κομψό και φρέσκο.

 

Iris Apfel

Iris Apfel

 

Μπορεί το pixie να θεωρείται ένα από τα κορυφαία hair trends της σεζόν, ωστόσο η Iris το επιλέγει με κλειστά μάτια εδώ και πολλά χρόνια.

 

banner-article

Ροη ειδήσεων