Βέροια Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Βέροια: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων: 

 Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 11:00 π.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια (πλησίον του Βήματος του Αποστόλου Παύλου) θα παραστεί και θα χαιρετίσει την ημερίδα «Διακόσια Χρόνια αναγεννημένης Ζωής» που διοργανώνει η Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας.

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Αλεξανδρείας.

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα τελέσει Αγιασμό και θα ομιλήσει με θέμα: «Τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος» στη Γ.Ε.Χ.Α. Ναούσης.

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 7:30 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα παραστεί και θα χαιρετίσει την επετειακή εκδήλωση με τίτλο «Εξ ανατολών το φως» με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 100 ετών από τη Μικρασιατική καταστροφή.

Τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στα Ασώματα Βεροίας.

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στον Αρχάγγελο Ναούσης.

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου στις 5:30 μ.μ. στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Κυμίνων θα υποδεχτεί την Τίμια Κάρα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας από την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης και στη συνέχεια θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό.

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου και της Αναλήψεως του Κυρίου Βεροίας.

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου το βράδυ θα προεξάρχει στην Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου. Στην Ιερά Αγρυπνία θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του εορταζομένου Αγίου.

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά Ναούσης.

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 8:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «ἐσυκοφαντήθην, ὑπέμεινα καί ἐσώθην» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά Ναούσης.

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος.

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 5:00 μ.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια (πλησίον του Βήματος του Αποστόλου Παύλου) θα παραστεί στην ορκωμοσία του Ερυθρού Σταυρού του παραρτήματος της Βεροίας.

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου το βράδυ θα προεξάρχει στην Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά και της Αγίας Οικογενείας αυτού. Στην Ιερά Αγρυπνία θα τεθεί σε προσκύνηση η Τιμία Κάρα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας από την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά που αποθησαυρίζεται στην Ιερά Μονή.

banner-article

Ροη ειδήσεων