Κοινωνία

Χειροπέδες σε άλλους δύο για την υπόθεση του Κολωνού / οκτώ μέχρι στιγμής οι συλληφθέντες

Σε δεύτερη σύλληψη προχώρησαν χθες οι αστυνομικές αρχές σχετικά με την υπόθεση συστηματικού βιασμού και εκπόρνευσης ενός 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Πρόκειται για ένα 39χρονο άνδρα, που φέρεται να είναι πατέρας ενός 9χρονου παιδιού.

Προηγουμένως είχε γίνει γνωστό πως συνελήφθη σήμερα ένας 35χρονος άνδρας στα δυτικά προάστια της Αθήνας. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες στα σπίτια και των δύο.

Οι δύο νέες συλλήψεις έρχονται σε συνέχεια της έκδοσης τεσσάρων ενταλμάτων σύλληψης, μετά την τέταρτη ψυχοφθόρα κατάθεση της ανήλικης.

Σημειώνεται ότι οι τρεις από τους τέσσερις φέρεται να είχαν εμφανιστεί αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για να υποστηρίξουν ότι είχαν επικοινωνήσει με το παιδί μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής, χωρίς όμως να συναντηθούν.

Μέχρι στιγμής για τη δυσώδη υπόθεση έχουν προφυλακιστεί έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και η 37χρονη μητέρα του κοριτσιού. Έτσι, με τις σημερινές δύο συλλήψεις συνολικά οι συλληφθέντες ανέρχονται σε 8, ενώ 17 έχουν προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ. Οι αρχές πάντως φέρονται να έχουν εντοπίσει τα ίχνη 213 ατόμων που ήρθαν σε επαφή με το κορίτσι μέσω των διαφόρων προφίλ που διατηρούσε για λογαριασμό της ο Μίχος στην εφαρμογή Blindchat.

banner-article

Ροη ειδήσεων