Βέροια Κοινωνία Οικονομία

Διαμαρτυρία του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας προς τον ΔΕΔΔΗΕ για την πολύωρη διακοπή ρεύματος

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας με έγγραφό της προς τον ΔΕΔΔΗΕ διαμαρτύρεται για την πολύωρη διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε  στο κέντρο της Βέροιας. Συγκεκριμένα στο έγγραφο αναφέρονται τα παρακάτω:

«Το πρωί της Τρίτης 18 Οκτωβρίου για περισσότερο από τρεις  ώρες ο ΔΕΔΔΗΕ “έβγαλε από την πρίζα” ολόκληρο το κέντρο της Βέροιας. Λίγο πριν τις  10:00 το πρωί σε ώρα αιχμής για τις επιχειρήσεις, τα καταστήματα, τις υπηρεσίες τα πάντα νέκρωσαν, λόγω έκτακτης βλάβης, όπως  ανακοινώθηκε.

Η αναστάτωση που προκλήθηκε στους εμπόρους ήταν μεγάλη διότι  δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ρεύμα ένα μαγαζί από το πιο απλό, να υπάρχει επαρκής φωτισμός για να δείξουν στον πελάτη τα εμπορεύματά τους μέχρι να  κόψουν αποδείξεις, να εξυπηρετήσουν πιστωτικές κάρτες,  να πληρώσουν στην  Τράπεζα υποχρεώσεις ( επιταγές, κλπ), να κάνουν παραγγελίες αφού δεν λειτουργούσε ούτε το Ίντερνετ.

Με βάση όλα τα παραπάνω  τα μέλη της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας διαμαρτύρονται και επιφυλάσσονται για τα νόμιμα δικαιώματα των συναδέλφων τους, τα οποία θ’ ασκήσουν ενώπιον αρμοδίων  δικαστηρίων».

Η Πρόεδρος

Του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας

Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου

banner-article

Ροη ειδήσεων