Life Γυναίκα

Έντονα χρώματα και για 50άρες

 ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η μόδα δεν έχει να κάνει με την ηλικία, αλλά με την προσωπικότητα. Η αντίληψη που θέλει το στιλ μίας γυναίκας να προσαρμόζεται ανάλογα με τη δεκαετία της ζωής της την οποία διανύει, δεν πρέπει να αφορά συγκεκριμένους κι απαρέγκλιτους κανόνες, αλλά την ανάγκη της να εκφράσει με το ντύσιμό της αυτό που πρεσβεύει κάθε φορά.

Οι chic ουδέτεροι τόνοι και τα μονοχρωματικά σύνολα είναι η πιο ασφαλής επιλογή, που γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής από κάποιες ηλικίες και μετά. Δεν είναι, όμως, η μοναδική επιλογή που μπορεί να εξασφαλίσει σε μία γυναίκα ανεπιτήδευτη κομψότητα. Τα έντονα χρώμα μπορεί να είναι τα κατάλληλα για να εκφράσουν τη ζωντάνια και την ενεργητικότητα νεώτερων ηλικιών, και να χαρίσουν μία πιο παιχνιδιάρικη διάθεση, αλλά με τους σωστούς συνδυασμούς μπορούν να εξασφαλίσουν στιλ και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Χρωματιστά παλτό ή σακάκια, φορέματα σε έντονα χρώματα ή πουλόβερ που θα συνδυάσετε με τα tailored παντελόνια ή τα jeans σας, θα φέρουν στις εμφανίσεις μια φρεσκάδα που είναι απαραίτητη ακόμα κι αν έχετε βασίσει το στιλ σας σε ουδέτερες παλέτες και “μουντά” χρώματα. Τα χρώματα, επίσης, θα αναδείξουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους προσώπου σας, όπως το χρώμα των ματιών ή των μαλλιών σας, θα φωτίσουν την επιδερμίδα σας και θα εκφράσουν καλύτερα τη διάθεση και την ψυχολογία σας.

How-To

Η συμβουλή, λοιπόν, για το στιλ σας μετά τα 50 είναι “μη φοβάστε να βάλετε χρώμα στις εμφανίσεις σας”, και οι παρακάτω 5 στιλάτες κυρίες το αποδεικνύουν.

#1 Φορέστε ένα πουλόβερ – ζιβάγκο σε έντονο χρώμα

 

#2 Φορέστε ένα χρωματιστό blazer

 

#3 Επενδύστε σ’ ένα monochromatic σύνολο

 

#4 Επιλέξτε να φορέσετε ένα φόρεμα σε έντονο χρώμα

 

#5 Επενδύστε σ’ ένα χρωματιστό παλτό

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας