Βέροια Τοπικά

Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας: “Ευχαριστήρια επιστολή”

Βέροια, 13 Σεπτεμβρίου 2022

«Ευχαριστήρια Επιστολή»

«Η Πρόεδρος κα Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου και τα μέλη της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας ευχαριστούν όλους τους συνδιοργανωτές που υποστήριξαν και  συνέβαλαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων « της  Μαγικής Νύχτας», που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022.

Συγκεκριμένα  η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί : το  Δήμο Βέροιας  και ιδιαίτερα  το  Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ημαθίας και ιδιαίτερα  τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του  Επιμελητήριο Ημαθίας κ.κ  Γεώργιο Μπίκα  και  Στέφανο Αποστολίδη αντίστοιχα , τα μέλη του Διοικητικού Συλλόγου Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών- Ζαχαροπλαστών Βέροιας, για την προσφορά γλυκών (ρεβανί και λουκουμάδες).- Τη Διοίκηση του ΝΠΣ ΠΑΕ Βέροιας και τους ποδοσφαιριστές  που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους  και την ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας.

Επίσης η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου ευχαριστεί θερμά την Εταιρεία «ΑΣΠΙΣ Κ. ΔΕΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΥΜΩΝ Α.Ε » για την προσφορά χυμών ροδάκινου. Τον ιδιοκτήτη του καφέ  «DOLCE VIA», κ. Γιάννη Φασίδη για τη  φιλοξενία των συμμετεχόντων.

Ευχαριστήριο στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας στην Τροχαία Βέροιας και στην Δημοτική Αστυνομία

Η Πρόεδρος κα Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου και τα μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας  ευχαριστούν θερμά τον  Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας κ. Γεώργιο Αδαμίδη, τον Διοικητή της Τροχαίας Βέροιας κ. Ιωσήφ Παρούτογλου , το προσωπικό  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, της  Τροχαίας και Δημοτικής Αστυνομίας, για τήρηση της τάξης και την εύρυθμη λειτουργία της  αγοράς  το βράδυ της Μαγικής Νύχτας.

Ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους  των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που στήριξαν και πρόβαλαν τις δράσεις.

 

Με Εκτίμηση

Η Πρόεδρος

Αθηνά Πλιάτσικα –Τσιπουρίδου

  

banner-article

Ροη ειδήσεων