Βέροια Εκδηλώσεις

Μια «Μαγική Νύχτα» από τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας | Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου

Μια «Μαγική Νύχτα», υπόσχεται ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας σε καταναλωτές, επισκέπτες και καταστηματάρχες την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022.

Ύστερα από δυο χρόνια πανδημίας , η αγορά θα βάλει…τα καλά της,   επιφυλάσσοντας ελκυστικές τιμές στους πελάτες που θα ψωνίσουν και θα διασκεδάσουν με τις δράσεις που θα γίνουν στην αγορά.  Σχετικά με το απογευματινό ωράριο θα ισχύσει το κανονικό  δηλαδή από 17:30  έως 21:00.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης έχει διττό σκοπό, την τόνωση της οικονομίας της μικρομεσαίας επιχείρησης αλλά και την προβολή  της Βεροιώτικης αγοράς και των τοπικών προϊόντων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα λίγο μετά τις 7:00 το απόγευμα, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, μάγοι, θα περπατήσουν σ’ όλη την αγορά και  θα μοιράσουν δώρα σε μικρούς και μεγάλους.  Μια καντίνα  με παγωτά, ένα βανάκι με τοπικά γλυκά και  χυμούς – και οι  γλυκές  εκπλήξεις που θα ετοιμάσουν οι ζαχαροπλάστες, θα έχουν την χαρά να γευτούν δωρεάν οι επισκέπτες εντός και εκτός νομού.

Σε κεντρικό σημείο πρόκειται να στηθεί ειδικά διαμορφωμένο κιόσκι με τους παίκτες του ΝΠΣ ΠΑΕ Βέροιας που θα φωτογραφίζονται με μικρούς και μεγάλους. Στο τέλος της βραδιάς θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και οι τυχεροί θα κερδίσουν εισιτήρια διαρκείας.

Η υλοποίηση των εκδηλώσεων γίνονται με την συμβολή των συνδιοργανωτών: του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, του Δήμου Βέροιας, του Επιμελητηρίου Ημαθίας, του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών – Ζαχαροπλαστών Βέροιας, του ΝΠΣ ΠΑΕ Βέροιας,   σε συνεργασία με το Σωματείο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, με την υποστήριξη της ΚΕΠΑ.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας