Κοινωνία

Μήνυση για βιασμό παραολυμπιονίκη: “Μου έβαζαν σελοτέιπ στο στόμα και μου έδεναν τα χέρια”

—-

Ο πατέρας παραολυμπιονίκη υπέβαλλε σήμερα (10/6) μήνυση για βιασμό και σωματική κακοποίηση κατά ενός εκπαιδευτικού και ενός υπάλληλου στο εκπαιδευτικό ίδρυμα όπου φοιτούσε ο γιος του.

Ο 22χρονος αθλητής με τα τέσσερα ολυμπιακά μετάλλια είπε στη μητέρα του πως τον έδεναν και στη συνέχεια ασελγούσαν σε βάρος του.

Η μητέρα του αθλητή περιέγραψε στο STAR τα όσα σοκαριστικά της αποκάλυψε ο γιος της, λίγες ώρες μετά την κατάθεση της μήνυσης.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ανακάλυψε ότι ο γιος της εμφάνισε προβλήματα στη συμπεριφορά του. Όπως καταγγέλλει, πολύ γρήγορα ανακάλυψαν πως είχε πέσει θύμα κακοποίησης σεξουαλικής και σωματικής: «Μου είπε για τα πρώτα αγγίγματα. Σιγά σιγά το παιδί άρχισε να “βγάζει” περισσότερα πράγματα».

Ο 22χρονος αποκάλυψε πως του έβαζαν σελοτέιπ στο στόμα και του έδεναν τα χέρια, ενώ στη συνέχεια προέβαιναν σε ασελγείς πράξεις. Στη μήνυση περιγράφονται περιστατικά που σοκάρουν.

«Πάμε στο δωμάτιο και κλείνει την πόρτα με κλειδί. Μου χαϊδεύει τα πόδια, τα χέρια, το στήθος, το κεφάλι και τις πατούσες. Κάνουμε μασάζ. Εγώ φωνάζω και του λέω “σταμάτα”. Με πονάει λίγο…», δηλώνει ο παραολυμπιονίκης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Νίκος Αλεξανδρής, δηλώνει στο STAR πως στο τέλος των πράξεων οι θύτες έδιναν στο παιδί καραμέλες για να το εξευμενίσουν. «Δε νομίζω ότι είναι εύκολο κανείς να αντιληφθεί το μέγεθος των πράξεων», λέει χαρακτηριστικά.

Ο παραολυμπιονίκης είναι 22 ετών και έχει κατακτήσει ήδη 4 ολυμπιακά μετάλλια, ενώ συμμετέχει και σε διεθνείς διαγωνισμούς χορού.

 topontiki.gr

banner-article

Ροη ειδήσεων