Βέροια

Οι διακρίσεις της Σχολής Χορού της ΚΕΠΑ στο “Veria dance”

—–

Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός χορού “Veria dance competition 2022” στο Χώρο Τεχνών Βέροιας υπό τη διοργάνωση του Δικτύου Διαχείρισης Πολιτισμού και της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας. Η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Βέροιας.

Η σχολή χορού της ΚΕΠΑ συμμετείχε στο διαγωνισμό με αξιώσεις λαμβάνοντας τις παρακάτω διακρίσεις:

  • 3ο Βραβείο στο σύγχρονο ομαδικό 14-16 ετών στις μαθήτριες Αγγελή Πηνελόπη, Απόστολου Χρυσάνθη, Ζιώγα Στεφανία-Μαρία, Ζουμπούλογλου Σταυρούλα, Καβαργύρη Αναστασία, Κολοβού Ειρήνη-Μαρία,  Μαρτίνου Μαρία, Μπελέγκου Ντέα, Νικοδημοπούλου Άννα, Οικονομίδου Αναστασία, Φανδινάκη Γεωργία, Χαλατζιούκα Μελίνα, Χαλκίδου Ροζαλία

  • 3ο Βραβείο στο σύγχρονο ομαδικό 12-14 ετών στις μαθήτριες  Αγγελή Πηνελόπη, Απόστολου Χρυσάνθη, Ζιώγα Στεφανία, Ζουμπούλογλου Καλλιόπη, Ζουμπούλογλου Σταυρούλα, Καβαργύρη Αναστασία, Καροτσέρη Μαριλένα, Κώττα Βασιλική, Λούκα Χριστιάνα, Μαρτίνου Μαρία, Μπελέγκου Ντέα, Οικονομίδου Αναστασία, Πελτέκη Αφροδίτη, Χαλατζιούκα Μελίνα, Χαλκίδου Ροζαλία, Χειμώνα Νικολέτα

Καθώς και 50% έκπτωση σε όλες τις μαθήτριες της χορογραφίας στο Summer Intensive που θα πραγματοποιηθεί 4-9 Ιουλίου στο Λιβόρνο της Ιταλίας.

  • 3ο Βραβείο στο σύγχρονο ατομικό 12-14 ετών στη μαθήτρια Μαρτίνου Μαρία καθώς και μια υποτροφία για δωρεάν μαθήματα μιας εβδομάδας στη σχολή χορού AREADANZA στο Λιβόρνο της Ιταλίας.

  • Έπαινος στο σύγχρονο ντουέτο 18 ετών και άνω ερασιτεχνών στους Νίκου Νατάσα και Τσέγκο Νικόλαο

  • Έπαινος στο κλασικό ατομικό 16-18 ετών στη μαθήτρια Κολοβού Ειρήνη- Μαρία

  • Έπαινος στο σύγχρονο ατομικό 8-10 ετών στη Ταχματζίδου Βασιλική.

Η Βασιλική μας η νεαρότερη σε ηλικία από τη διαγωνιστική ομάδα κατάφερε να ενθουσιάσει κριτές, θεατές και τους καθηγητές άλλων σχολών χορού με την πληθωρική παρουσία της πάνω στη σκηνή. Οι καθηγήτριες της,  ευχαριστούν ιδιαιτέρως τους γονείς της και είναι σίγουρες πως το μέλλον της ανήκει.

Σημαντικό επίσης θα ήταν να αναφερθεί πως όλη η διαγωνιστική ομάδα της σχολής κατάφερε να αποσπάσει διακρίσεις.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας για τη συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους. Συγχαρητήρια στις δασκάλες της σχολής Λενικάκη Μαυρέτα και Αβραμίδου Κάτια για τη στήριξη και την προετοιμασία των μαθητών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των μαθητών που στηρίζουν τα παιδιά τους στα όνειρα τους και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ που μας εμπιστεύονται και μας επιλέγουν όλα αυτά τα χρόνια..

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να δώσουμε στην κ. Μπανιώτη Γιώτα και τις μαθήτριες της Ειδικότητας του Τομέα Υγείας- Πρόνοιας του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας οι οποίες επιμελήθηκαν το μακιγιάζ της ομάδας μας για τη συμμετοχή μας στο διαγωνισμό το Σάββατο 7 Μαΐου.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας