Βέροια

Ευχαριστήρια επιστολή Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας στον Γεράσιμο Καλλιγά

——

Προς τον ιδιοκτήτη των Κ.Ξ.Γ. Lexis  και του εκδ. οίκου “Super Course”

           κ.ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΑΛΛΙΓΑ
    Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκφράζουμε δημόσια τις θερμές ευχαριστίες στο πρόσωπο σας για την χορηγία χρηματικού ποσού που προέρχεται από τις πωλήσεις του βιβλίου
Η ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟΤΟΥ 1940-1949.
       Αγαπητέ Συμπολίτη μας.
Συνεχίζοντας τις Φιλανθρωπικές σας δράσεις ( ίσως άγνωστες στο ευρύτερο κοινό ) αποφασίσατε να στηρίξετε  οικονομικά οκτώ Ιδρύματα και Συλλόγους της πόλης μας και μέσω αυτών να ωφεληθούν παιδιά με ειδικές ανάγκες, με ειδικές δεξιότητες, ευάλωτες κοινωνικές ομάδες αλλά και την διάσωση και την διατήρηση του προσφυγικου μας πολιτισμού !!

      ▪︎Νοιώθουμε περήφανοι σαν Μικρασιάτες που ένας συμπολίτης μας με προσφυγικές καταβολές, μας στηρίζει σ’αυτην την δύσκολη οικονομική συγκυρία!!

       ▪︎Ειδικά στον Σύλλογο νοιώθουμε υποχρεωμένοι και ευγνώμονες στην οικογένεια  Γερ.Καλλιγά και για έναν ιδιαίτερο λόγο:Η σύζυγος του , κυρία Σμαρούλα Κου’ι’κογλου-Καλλιγά , υπήρξε ιδρυτικό μέλος και μέλος του πρώτου Δ.Σ.του Συλλόγου μας.

        ▪︎Πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούμε σ’αυτό το ενδιαφέρον και την ευαισθησία που δείχνεται στην Αλληλεγγύη και την στήριξη των Πολιτιστικών δράσεων και εν γένει στον Πολιτισμό, που είναι το ανάχωμα για τον κατήφορο της διαφθοράς!

      •Είθε στις πρωτοβουλίες σας αυτές να βρεθούν μιμητές για να συμβαλλουν στην ομαλή λειτουργία της κοινωνίας της πόλης μας!!

                       εκ του Δ.Σ.
banner-article

Ροη ειδήσεων