Βέροια

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας στον Γεράσιμο  Καλλιγά

 

——

Το Δ/Σ του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας αισθάνεται βαθειά την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια τoν  κ. Γεράσιμο  Καλλιγά, ιδρυτή των Κέντρων Ξένων Γλωσσών «Λέξις» και του Εκδοτικού Οίκου SUPER COURSE, για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά προς το Σύλλογό μας.

Η δωρεά- στο σύνολό της- αφορά στη διανομή σε πέντε (5) Ευαγή Ιδρύματα και σε τρεις (3) Πολιτιστικούς Συλλόγους της Βέροιας  των εσόδων από τις πωλήσεις του δεύτερου βιβλίου  του Νικολάου Καλλιγά με τίτλο «Η Βέροια στην κατοχή και τον εμφύλιο 1940-1949». Η χειρονομία αυτή καταδεικνύει από τη μια της ευαισθησία του κ. Γεράσιμου Καλλιγά  για τον πάσχοντα άνθωπο και από την άλλη το ενδιαφέρον του για την παράδοση και τον πολιτισμό.

Ο Σύλλογος Βλάχων Βέροιας  δεν ξεχνά! Ο κ. Γεράσιμος Καλλιγάς παλιότερα, με τη μεγάλη του δωρεά σε επίπεδο ευεργεσίας, συνέβαλε τα μέγιστα στην αγορά του Σπιτιού του Συλλόγου μας, και με την τωρινή του προσφορά  συνδράμει καθοριστικά στην υλοποίηση των δράσεων των Συλλόγων σε μια περίοδο που εδώ και μια δεκαετία απουσιάζει ουσιαστικά κάθε χρηματοδότηση από την Πολιτεία.

Τέτοιες πρωτοβουλίες τιμούν τον ίδιο το δωρητή και στο πρόσωπό του τον  επιχειρηματικό κόσμο της πόλης μας!

Για  το Δ/Σ του Συλλόγου

Ο πρόεδρος                                                              Ο  γραμματέας

Πίσκος  Δημήτρης                                                   Τσίρης Γιώργος

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας