Τοπικά

Συνέλευση & Εκλογές του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Ημαθίας / Τα αποτελέσματα

———-

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Μάη 2022 η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Ημαθίας και στη συνέχεια οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. Η παρουσία των μελών στη συνέλευση ήταν ικανοποιητική.

Στην πρωτολογία ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γκόγκας  αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του Συνδέσμου την τελευταία τριετία και αναλυτικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Τα πεπραγμένα ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν από τους εκπροσώπους των δύο παρατάξεων, που μετείχαν στην εκλογική διαδικασία, οι θέσεις των συνδυασμών.

Εκ μέρους του Συνδυασμού “Ενωμένοι Συνταξιούχοι” τοποθετήθηκε ο κ. Γκόγκας, ο οποίος επεσήμανε τις δυσκολίες στη συμμετοχή των συναδέλφων, όσον αφορά στις δράσεις του Συνδέσμου.

Εκ μέρους του Συνδυασμού “Ενωτική κίνηση Συναξιούχων Δημοσίου” τοποθετήθηκε η  κ. Σοφρόνωφ, η οποία επεσήμανε την ανάγκη ενεργού συμμετοχής του Συνδέσμου και των μελών του σε αγωνιστική κατεύθυνση, παρακάμπτοντας προβλήματα που προκύπτουν λόγω πανδημίας, ηλικίας αλλά και αποστράτευσης.

Τόνισε χαρακτηριστικά ότι είναι υποχρέωση και καθήκον όλων των μελών να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους, να αγωνιστούν όχι μόνο για την ανάκτηση δικαιωμάτων που καταργήθηκαν αλλά και για τη διεκδίκηση νέων αιτημάτων, που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες.

Ακολούθησε ψηφοφορία η οποία οδήγησε στα παρακάτω αποτελέσματα:

Ψήφισαν 245

Άκυρα-λευκά 5

Ενωμένοι Συνταξιούχοι Δημοσίου 204

Ενωτική Κίνηση Συνταξιούχων 36

Για το Δ.Σ εκλέγονται

Από τους Ενωμένους Συνταξιούχους:

!0ς: Γκόγκας Χαράλαμπος
2η: Καβαργύρη Ευθυμία
3η: Καραμπείδου – Κόγια Μαγδαληνή
4η: Τσιλογιάννη Μαγδαληνή
5ος: Τοπαλτζίκης Αργύριος
6ος: Μάλλιος Κω/νος

Από την Ενωτική Κίνηση Συνταξιούχων:

1η: Σοφρόνωφ Ιωάννα

Για την Ελεγκτική Επιτροπή:

1ος: Αγγελής Αθανάσιος
2ος: Ίτσκος Πέτρος
3η: Τελάλογλου – Χατζηδημητρίου Δέσποινα

Για Αντιπρόσωποι στην ΠΟΠΣ

1ος: Γκόγκας Χαράλαμπος
2η: Καβαργύρη Ευθυμία

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας