Κοινωνία Νάουσα

Εργατικό Κέντρο Νάουσας: “Στεκόμαστε στο πλευρό των εργατών της COSCO / Κανένας εργάτης θυσία για τα κέρδη!”

——

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας στέκεται στο πλευρό των εργατών της COSCO, στον δίκαιο αγώνα και τις κινητοποιήσεις τους για ΣΣΕ με εφαρμογή μέτρων Υγείας και ασφάλειας για να γυρνάνε οι εργαζόμενοι σπίτι τους σώοι.

Οι εργαζόμενοι της COSCO που αγωνίζονται για την προστασία της ζωής και της σωματικής τους ακεραιότητας αντιμετωπίζονται ως εγκληματίες, με τις κυβερνήσεις να στέλνουν ΜΑΤ και δυνάμεις καταστολής, να κηρύσσουν τις απεργίες τους παράνομες , να βάζουν πλάτη στην πολυεθνική , να επιτρέπουν να μακελεύονται εργάτες για να μη χαθεί ούτε ευρώ από τα κέρδη των αφεντικών .

Αντί να παίρνει η εργοδοσία και οι κυβερνήσεις μέτρα ασφαλείας στο λιμάνι στέλνει τις δυνάμεις ασφαλείας για να τρομοκρατήσουν και να καταστείλουν τον παλικαρίσιο αγώνα των εργαζομένων .

Δεν θα τους περάσει!

 Όλοι για έναν και ένας για όλους!

 Καλούμε όλα τα σωματεία της δύναμης μας, καθώς και όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις του Νομού να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στο σωματείο και τους εργαζόμενους της COSCO.

 Δίνουμε δύναμη στον αγώνα των εργατών της COSCO   και   με  υλικά και οικονομικά  μέσα κατά τη διάρκεια της απεργιακής τους  μάχης. Καλούμε συνδικάτα και ομοσπονδίες, απλούς εργαζόμενους ,  να ενισχύσουν και οικονομικά το Σωματείο  για να συνεχίσει  το πόλεμο που τους έχουν   κηρύξει με νεκρούς  και σακατεμένους ήδη εργάτες .

Γ’ αυτό το σκοπό υπάρχει  τραπεζικός λογαριασμός για την οικονομική  ενίσχυση :

ΙΒΑΝ:GR 5002604490000170200707357

Επίσης γνωστοποιούμε ότι υπάρχει χώρος στο Εργατικό Κέντρο Νάουσας όπου θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας , είδη υγιεινής , βρεφικά γάλατα και τροφές καθώς και παιχνίδια για τις οικογένειες των απεργών και τα παιδιά τους.

Ο αγώνας των εργατών της COSCO   αφορά όλη την εργατική τάξη. Η νίκη τους  θα είναι νίκη όλων των εργατών.

banner-article

Ροη ειδήσεων