Βέροια Κοινωνία

Βέροια: Απατεώνες τηλεφωνούν σε σπίτια ζητώντας χρήματα, για να απαλλάξουν τάχα συγγενικό πρόσωπο από ευθύνες σοβαρότατου τροχαίου

———–

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από αναγνώστη μας, πριν από λίγο δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστο -οποίος προσποιήθηκε τον αστυνομικό υπηρεσίας- λέγοντάς του ότι ο γιος του μέσα στην πόλη της Βέροιας προκάλεσε δυστύχημα χτυπώντας με το αυτοκίνητο μάνα και παιδί. Το παιδί στο δρόμο για το Νοσοκομείο εξέπνευσε, ενώ η μητέρα είναι βαριά τραυματισμένη.

Λέγοντας στη συνέχεια ότι για να μη γίνει μήνυση -τονίζοντας, βέβαια, όχι με νόμιμο τρόπο- αρκεί να δοθεί ένα ποσό των 65.000 ευρώ. Για να γίνει πιο πειστικός έδωσε και τον… γιο του να μιλήσει, ο οποίος κλαίγοντας με λυγμούς  και πειστική φωνή είπε: “πατέρα ο αστυνομικός είναι καλός άνθρωπος και θέλει το καλό μας. Να κάνεις ό,τι σου πει…”

Από τη στιγμή που ζητήθηκαν χρήματα, όπως μας ενημερώνει ο αναγνώστης, ήταν ολοφάνερο ότι επρόκειτο για απάτη. Όμως, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία του παθόντα, η ψυχική του οδύνη ξεπέρασε κάθε όριο, μέχρι να καταλάβει τι συμβαίνει, μ’ αποτέλεσμα από το σοκ να κινδυνέψει να μείνει στον τόπο.

Τα στοιχεία του παθόντα είναι στη διάθεση της εφημερίδας μας.

banner-article

Ροη ειδήσεων

Ο Λόμπο