Νάουσα

Σωματείο Εργαζομένων στη “Βαρβαρεσος”: Ευχαριστήριο στα Σωματεία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Θεσσαλονίκης και Νάουσας

——–

Στις 3 Μάρτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση του σωματείου μας με την αντιπροσωπεία του ΔΣ συνταξιούχων ΟΑΕΕ Θες/νικης και Νάουσας. Το ΔΣ του σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ Θες/νικης μας παρέδωσε οικονομική βοήθεια με κουπόνια αγορών αξίας 1050 ευρώ τα οποία παραδώσαμε σε 35 εργαζόμενους του Βαρβαρέσου με ιδιαίτερα οξυμένα προβλήματα. Επίσης το σωματείο συνταξιούχων ΟΑΕΕ Νάουσας κάλυψε τα έξοδα μικροφωνικών της συγκέντρωσής μας.

Μας μετέφεραν τη διάθεσή τους να δώσουν συνέχεια στην προσπάθειά μας.

Τους ευχαριστούμε θερμά, σηματοδοτεί το θετικό κλίμα αλληλεγγύης που δημιουργήθηκε στην περιοχή μας, να βοηθήσουν και οικονομικά τους εργαζόμενους του Βαρβαρέσου στους αγώνες που δίνουν ενάντια στην απληρωσιά και την εκμετάλλευση.

Ευχαριστούμε θερμά τα σωματεία εργαζομένων  στο νοσοκομείο Νάουσας, στο Δήμο Νάουσας, το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ Νάουσας και την Ομοσπονδία Κλωστ/γων Ιματισμού Δέρματος Ελλάδος για την οικονομική βοήθεια τους.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, μαγαζάτορες και αγρότες της περιοχής μας,  που παρά το πενιχρό τους εισόδημα ενισχύουν και οικονομικά τον αγώνα μας. Η εργοδοσία δεν φτάνει που μας έχει απλήρωτους, κινεί διαδικασίες σύλληψής μας από την αστυνομία και μας σέρνει στα δικαστήρια.

Τις προθέσεις τους να βοηθήσουν και οικονομικά τον δίκαιο αγώνα μας έχουν εκφράσει και άλλοι φορείς και σωματεία της περιοχής μας, όπως και σωματεία του κλάδου μας πανελλαδικά.

Μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε!

ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Φαξ: 2332025960, email:ergsomvar@gmail.com Τηλ. Επικοινωνίας: Πρόεδρος: 6983961715

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

banner-article

Ροη ειδήσεων