Εκδηλώσεις Τοπικά

Συνδικάτο Γάλακτος: Όλοι στο Συλλαλητήριο των Σωματείων / Θεσσαλονίκη, Σάββατο 26 Φεβρουαρίου

Φωτογραφία αρχείου
————

Σάββατο 26/2 ΟΛΟΙ στο Συλλαλητήριο των Σωματείων

στις 12μμ στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη!

Αναχώρηση  λεωφορείων 09.30π.μ. από το Εργατικό Κέντρο Νάουσας, 10:15 από το Ρολόι Βέροιας

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ! Δύο χρόνια από το ξέσπασμα της πανδημίας και με την ακρίβεια να σαρώνει, δεν έχουμε την «πολυτέλεια» να αναμένουμε «σωτήρες» και «λύσεις» έξω από τη δική μας πάλη!

Δίνουμε το παρόν στο συλλαλητήριο γιατί δεν αντέχουμε άλλο με μισθούς ψίχουλα,  να βλέπουμε τη τσέπη μας να αδειάζει από την ακρίβεια τις πρώτες μέρες του μήνα και να μην μπορούμε να ζήσουμε εμάς και τις οικογένειες μας.

Γιατί δεν αντέχουμε άλλο να γυρνάμε σακατεμένοι από τη δουλειά , με ωράρια λάστιχο , να μην ξέρουμε πότε θα σχολάσουμε, να μας φωνάζουν και να μας τρομοκρατούν, να μας απολύουν όποτε θέλουν οι εργοδότες.

Βγαίνουμε μπροστά γιατί δεν μας αξίζει να ζούμε εποχιακά παρακαλώντας για ένα ταμείο ανεργίας των 400 ευρώ και να μας λένε και « τεμπέληδες» από πάνω!

Γιατί δεν θέλουμε να είμαστε εκτεθειμένοι απέναντι στον covid-19 , να κινδυνεύουμε να κολλήσουμε μέσα στο εργοστάσιο .

Γιατί θέλουμε σύγχρονα Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας , σχολεία για τα παιδιά μας που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες μας και ΔΩΡΕΑΝ .

Παίρνουμε κουράγιο από τους μεγάλους αγώνες στη ΛΑΡΚΟ, COSCO , Ε-FOOD που δίνουν δύναμη για δράση σε όποιον δίσταζε όλα αυτά τα χρόνια, σε όποιον θεωρούσε ότι τίποτα δεν αλλάζει

Παραδειγματιζόμαστε από τον παλικαρίσιο αγώνα των εργαζομένων στη Νηματουργία Βαρβαρέσου στη Νάουσα, οι οποίοι απέναντι σε αντεργατικούς  και απεργοκτόνους νόμους, την αστυνομία, τα δικαστήρια και τις απειλές αγωνίζονται για να πάρουν τα δεδουλευμένα τους, να παρθούν πίσω οι εκδικητικές απολύσεις να ζήσουν μια καλύτερη ζωή.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας! Αυτό φαίνεται και Πανελλαδικά, αλλά και στη περιοχή μας με τη τεράστια στήριξη που έδειξαν σωματεία και φορείς στον αγώνα των εργαζομένων στο Βαρβαρέσο. Φοβούνται την ενότητα και την αλληλεγγύη μας γ’ αυτό ενισχύουμε το φόβο τους.

ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ – ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Αναχώρηση  λεωφορείων 09.30π.μ. από το Εργατικό Κέντρο Νάουσας, 10:15 από το Ρολόι Βέροιας

—————–

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ – ΠΕΛΛΑΣ

ΧΡ.ΛΑΝΑΡΑ 56 – ΝΑΟΥΣΑ ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6976664248 – 6944177169 e-mail: trofima.imathia.pella@gmail.com

banner-article

Ροη ειδήσεων