Εργασία Νάουσα

Συνελήφθησαν από την αστυνομία της Νάουσας ο Πρόεδρος και μέλη του Σωματείου Εργαζομένων στη Νηματουργία “Βαρβαρέσος”

———-

Σωματείο Εργαζομένων στην «Ευρωπαϊκή Νηματουργία Βαρβαρέσος ΑΕ»

Συνελήφθησαν από την αστυνομία της Νάουσας ο Πρόεδρος , ο Αναπληρωτής Γραμματέας και ένα μέλος  του Διοικητικού συμβουλίου του σωματείου εργαζομένων στη Νηματουργία Βαρβαρέσος επειδή πήγαν μαζί με καρδιοπαθή συνάδελφο τους που χρίζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης να ζητήσουν μέρος των δεδουλευμένων του για να μπορέσει να επιλύσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας του.

Το αίτημα είχε υποβληθεί μια εβδομάδα πριν στην εργοδοσία και δεν χωρούσε αναβολή . Να λοιπόν ποια είναι η κοινωνική ευαισθησία των βιομηχάνων μπροστά στη ζωή των εργαζομένων και στις ανάγκες τους.

Να την χαίρονται λοιπόν αυτή την « ευαισθησία» τους την επιστρέφουμε. Απαντάμε αγωνιστικά και αταλάντευτα με τον δίκαιο αγώνα μας για να πληρωθούμε τα δεδουλευμένα μας, να πάψει η άνιση μεταχείριση μεταξύ των εργαζομένων του εργοστασίου, να παρθούν τώρα πίσω οι εκδικητικές απολύσεις , να υπογραφεί Σύμβαση Εργασίας και να δοθεί επίδομα 3000 ευρώ από τον ΟΑΕΔ στους εργαζόμενους.

Όλοι και όλες στο αυριανό Συλλαλητήριο Πέμπτη 10/2 στις 18:30 στη Κεντρική Πλατεία στη Νάουσα και την Παρασκευή 11/2 στις 11:30 στα Δικαστήρια της Βέροιας.

ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ

Φαξ: 2332025960, email:ergsomvar@gmail.com Τηλ. Επικοινωνίας: Πρόεδρος: 6983961715

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας