Βέροια Εκδηλώσεις Νάουσα

Οι εργαζόμενοι στη Βαρβαρέσος δεν είναι μόνοι / Πανημαθιώτικο συλλαλητήριο στη Νάουσα, Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου

Φωτογραφία αρχείου

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας: Όλοι στο πανημαθιώτικο συλλαλητήριο αλληλεγγύης των εργαζομένων στη νηματουργία Βαρβαρέσος την Πέμπτη 10/2 στις 18:30μμ στη Κεντρική πλατεία στη Νάουσα.

Καλούμε τους  συνταξιούχους, τους εργαζόμενους, τους ανέργους τους νέους και τις νέες   να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους του Βαρβαρέσου, οι οποίοι δίνουν έναν δίκαιο αγώνα για την καταβολή των δεδουλευμένων τους , για να παρθούν πίσω οι εκδικητικές απολύσεις , για την υπογραφή Σύμβασης Εργασίας .

Τώρα είναι ανάγκη να πλημμυρίσει η πλατεία από το λαό του Νομού . Τώρα είναι ανάγκη να εκφράσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη  δίνοντας δύναμη στους εργάτες του Βαρβαρέσου και  να  καταδικάσουμε  την επίθεση της εργοδοσίας  και του κράτους απέναντι στον αγώνα των εργαζομένων.

Η στήριξη του λαού είναι σημαντική γιατί μέσα από αυτή τη μάχη θα πάρουν οι εργαζόμενοι δύναμη για τη συνέχεια , για την πάλη σε κάθε χώρο δουλειάς , απέναντι  στις πολιτικές που θέλουν τους εργαζόμενους δούλους του 21ου αιώνα.

Οι εργάτες και οι εργάτριες του Βαρβαρέσου δεν είναι μόνοι. Έχουν τη στήριξη του λαού της Νάουσας και του Νομού , δεκάδων σωματείων και εργατικών κέντρων από όλη την Ελλάδα.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΙΣ 18:30ΜΜ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΣΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΥ.

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

banner-article

Ροη ειδήσεων