Αλεξάνδρεια Τοπικά

“Τα παιδιά της Άνοιξης”: Και πώς να μην πιστεύεις στους ήρωες… / Θερμές ευχαριστίες στον Αγάπιο Αναστασιάδη

We believe in heroes…  LA CUCINA ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Και πώς να μην πιστεύεις στους ήρωες όταν υπάρχουν σήμερα ήρωες σαν τον Αναστασιάδη Αγάπιο, ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πάρα πολλά εδώ και χρόνια μέσω χρηματικών δωρεών στο ΚΔΗΦ Αλεξάνδρειας, προσφέρει σήμερα με την κατασκευή των κουζινών για την κατασκευή του νέου ΚΔΗΦ στην Πατρίδα Βέροιας και μας υπόσχεται ότι θα προσφέρει στο μέλλον σε ότι έχουν ανάγκη τα παιδιά της άνοιξης…

Πόσα ευχαριστώ άραγε μπορούν να χωρέσουν σε ένα κείμενο;

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Νομού Ημαθίας, το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ «Τα παιδιά της Άνοιξης», οι ωφελούμενοι και το προσωπικό, ευχαριστούν θερμά τον Αναστασιάδη Αγάπιο και την Εταιρεία LA CUCINA ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ και ανταποδίδουν με την προσφορά του του πρεσβευτή τους, του bili, για να συνυπάρχουμε όλοι μαζί στην κοινωνία, όσο διαφορετικοί και αν μοιάζουμε άλλο τόσο ίδιοι είμαστε.

Βάλτε τον bili στη ζωή σας, πάρτε τον στα χέρια σας, σαν να κρατάτε εμάς και το μέλλον μας. Εμείς πιστεύουμε στους Ήρωες και τους δίνουμε ζωή – γίνε και εσύ ένας από αυτούς!

Σημ. Το όνομα του bili προέρχεται από την λέξη disa-bili-ty που αποτελεί τον επίσημο όρο στα αγγλικά για τα άτομα με αναπηρία.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας