Κοινωνία

Ευχαριστήριο στην Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας

………………

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας   με αισθήματα ευγνωμοσύνης, θαυμασμού και σεβασμού για τον τρόπο που επιτελεί το έργο της και αντιμετώπισε και τη δική μου προσωπική περίπτωση.

Μέσα σ’ ένα κλίμα αφάνταστης πίεσης που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία της χώρας και φυσικά και το δικό μας, λόγω του κορωνοϊού, οι γιατροί είναι στις επάλξεις της Υγείας και δίνουν τη δική τους μάχη, χωρίς να υπολογίζουν τις ψυχικές και σωματικές αντοχές τους, όταν πρόκειται για τους ασθενείς τους και τη σωτηρία τους.

Ο τρόπος που αντιμετωπίστηκα στην Καρδιολογική, αλλά και σ’ όλη τη διαδικασία από τα Επείγοντα μέχρι να φτάσω στη ΜΕΘ, όπου νοσηλεύτηκα για ένα πενθήμερο, αποδεικνύει όχι μόνο την άρτια οργάνωση όλου του Νοσοκομείου μας, αλλά και τη ζεστασιά και την ανθρωπιά με την οποία αντιμετωπίζουν οι γιατροί τους ασθενείς τους, κάτι το οποίο είναι απαραίτητο για την ψυχολογία τους.

Ευχαριστώ τον Διευθυντή της Καρδιολογικής κ. Ιωάννη Βογιατζή και όλη την ομάδα του για όσα μου πρόσφεραν στις δύσκολες μέρες που πέρασα στο Νοσοκομείο, κάτω από την άγρυπνη επιστημονική ματιά τους.

Τέτοιες μέρες, που οι γιατροί μας αναλώνονται κυριολεκτικά στο καθήκον τους, ένα ευχαριστώ είναι από τη μια ελάχιστο για όσα προσφέρουν, αλλά από την άλλη απαραίτητο.

Ελένη Σαββίδου

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας