Βέροια

Η έναρξη λειτουργίας τμημάτων στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

——–

Με μεγάλη μας χαρά, ανακοινώνουμε την έναρξη  λειτουργίας  όλων των τμημάτων μας, την Κυριακή  17  Οκτωβρίου 2021, αρχής γενομένης με τον καθιερωμένο αγιασμό  και έχοντας υπόψη μας τα ισχύοντα  υγειονομικά μέτρα  ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε τις προσπάθειες να κρατήσουμε ζωντανή τη γνήσια ποντιακή παράδοση στη διάλεκτο, τη μουσική, το θέατρο, το χορό, τη λαογραφία και το τραγούδι.

Η ιστορία μας, τα όργανα που έπαιζαν οι πρόγονοί μας, η  διάλεκτος και πολλά  ακόμη  που θα  μαθαίνουμε  όλη  τη  χρονιά    μόλις  άρχισε. Η υπόσχεσή μας είναι μία : Να προσπαθούμε καθημερινά για τη διάσωση, διάδοση και τη συνέχιση της ιστορίας και της  παράδοσής μας.

Οι εγγραφές άρχισαν στη Γραμματεία της λέσχης  και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο της Λέσχης, στο Πανόραμα Βέροιας ( Λ. Πορφύρα 1). Τηλ. επικοινωνίας-ενημέρωσης : 2331072060 από Κυριακή έως Πέμπτη,  Ώρες : 5-9μμ και 6983503676 (πρόεδρος)

Σας ευχόμαστε καλή εκπαιδευτική χρονιά με υγεία και σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε, μέσα από πλήθος δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιήσουμε και αυτήν την χρονιά  όλοι μαζί, στη μεγάλη οικογένεια της λέσχης.

Με τιμή
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                          Η Γ. Γραμματέας

Τουμπουλίδης Νικόλαος                                    Τογκουσίδου Ευαγγελία

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας