Βέροια

Ευχαριστήριο ΚΕΜΑΕΔ

———-

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός  Σύλλογος Φίλων   Κέντρου Μέριμνας Ατόμων  Ειδικών Δεξιοτήτων του Δήμου  Βέροιας ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην Ημερίδα Διαλόγου που έγινε στο Κέντρο μας την Δευτέρα 11-10-2021 με θέμα «Θρομβώσεις περιφερικών αγγείων». Ευχαριστούμε τους εξαιρετικούς ομιλητές μας: τον Dr Γιάννη Βογιατζή Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βέροιας, τον κ. Δημήτρη Λυκόπουλο Αγγειοχειρούργο και φυσικά τον Επιστημονικό μας Διευθυντή και Νευρολόγο Γιώργο Τσαλέρα.

Έκαναν κατανοητό σε όλους το πρόβλημα, έδωσαν βάρος στην αναγνώρισή του, στην πρόληψη και την θεραπεία του και έλυσαν τις απορίες που εξέφρασε το κοινό.

Ευχαριστούμε επίσης τον Διοικητή του Νοσοκομείου Βέροιας για την παρουσία και την βοήθειά του, τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη μας, τον Αντιδήμαρχο Βέροιας κ. Ρίζο, τον Πρόεδρο της ΚΑΠΑ κ. Λεωνίδα Ακριβόπουλο, τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Υγείας στην ΠΕ Ημαθίας κ. Γιώργο Παπαδόπουλο και την κ. Γκουτζιλίκα Ελένη, την Διευθύντρια του Δ. Ι.Ε.Κ. Νοσηλευτικής κ. Γεωργιτζίκη και τους μαθητές της, τον κ. Καραγκιοζόπουλο και τους μαθητές του από την σχολή Βοηθών Φυσιοθεραπευτών του ΟΑΕΔ, την Πρόεδρο του Ομίλου Προστασία του Παιδιού κ. Καίτη Γαλίκα καθώς και την ταμία του Συλλόγου, την πρ. Διευθύνουσα του Νοσοκομείου Βέροιας Μαρία Παπαϊωάννου, τις εθελόντριες Μαρίνα Ρωσσάκη, Κατερίνα Πολιτίκου και Μαρία Ιωαννίδου και όλες τις καλές φίλες και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντιπεριφερειάρχη μας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη που στηρίζει όλες τις προσπάθειές μας, στους ιδιοκτήτες του ζαχαροπλαστείου LIDO στη Βέροια που αναλαμβάνουν τον μπουφέ μας, στην Κατερίνα Πολιτίκου και στην κυρία Μπαμνιατζή Τσιαρτσιάνη Ιωάννα (γραμματέας του Συλλόγου Καρκινοπαθών) που αντίστοιχα προσέφεραν από ένα πρωϊνό γεύμα για τα παιδιά του Κέντρου, στον ηχολήπτη φίλο μας Γιάννη Καπράρα, στο κρεοπωλείο του κ. Παντελή Μορφίδη και στους Κώστα Σαμανίδη και Βασίλη Τσιάρα για την δωρεά υλικών για τα εργαστήριά μας.

Η Εθελόντρια  Διευθύντρια και Πρόεδρος του Συλλόγου

Μιχαηλίδου – Δαμιανίδου Μελίνα

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας