ΚΚΕ: Καταγγελία για τη βεβήλωση του μνημείου της Παλαιοκώμης Σερρών

------

Καταγγέλουμε τη βεβήλωση από φασιστοειδή, του μνημείου των εκτελεσμένων μελών του Μακεδονικού Γραφείου του Κ. Κ. Ε. από τους Βουλγάρους κατακτητές το 1941. Οι απόγονοι των δοσίλογων, συνεργατών των Βουλγάρων φασιστών, επιτίθενται με μίσος σε κάθε τι που θυμίζει την ηρωική εποποιία της αντίστασης του λαού μας κατά των Ναζί κατά των φασιστών Ιταλών και Βουλγάρων. Σε ότι θυμίζει πως στη χώρα μας οι ψευτοπατριώτες φασίστες ήταν οι συνεργάτες των κατακτητών, ήταν οι ατιμασμένοι προδότες του λαού μας.

Ότι και να κάνουν δε μπορούν να ξεγράψουν από τη μνήμη του λαού μας τη μεγάλη εποποιία της Εθνικής Αντίστασης του ΕΑΜ ΕΛΑΣ, του ΔΣΕ. 

Όσο και να προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον αγωνιζόμενο λαό, όποιον άνθρωπο αντιστέκεται στη βαρβαρότητα και την αδικία, οι ενέργειες τους θα πέφτουν στο κενό, γιατί μέσα στη συνείδηση των νέων, των ανθρώπων του μόχθου, ο φασίστας και ο ναζιστής είναι συνώνυμα των μεγαλυτέρων εγκλημάτων. Τους υποσχόμαστε πως η θέση τους θα παραμείνει εκεί που τους πρέπει στο περιθώριο και το σκοτάδι της ιστορίας, έξω από κάθε γειτονιά χωριό, σχολείο και σχολή.

Καλούμε το λαό της περιοχής μας να δώσει μαζικό παρών την Κυριακή 10 Οκτώβρη 11 πμ στην κεντρική πλατεία στο Ροδόλιβος για να τιμήσει τα εκτελεσμένα στελέχη του Μακεδονικού Γραφείου του ΚΚΕ από τους Βουλγάρους φασίστες. Η εκδήλωση θα αρχίσει από το μνημείο στην Παλαιοκώμη στις 10 πμ.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 45026 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

Ειδήσεις με Διάρκεια