Κοινωνία Πολιτική

Το ΚΚΕ αποχαιρετά τον Θόδωρο Ιγνατιάδη που έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή

—-

Με ιδιαίτερη συγκίνηση, βαθιά θλίψη, και πόνο η Επιτροπή Περιοχής της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ αποχαιρετά τον σύντροφο Θόδωρο Ιγνατιάδη, μέλος της Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας και Περιφερειακό Σύμβουλο, που απροσδόκητα έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Ο σύντροφος Θόδωρος γεννήθηκε στη Θέρμη Θεσσαλονίκης το 1964 από φτωχή αγροτική οικογένεια. Σπούδασε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ και παράλληλα εργαζόταν σε διάφορες δουλειές για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες της οικογένειας του. Από το 1996 λειτουργούσε κτηνιατρείο στη Θέρμη.

Οργανώθηκε στην ΚΝΕ το 1983 όπου ανέλαβε διάφορες χρεώσεις και γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Ανατολικής Υπαίθρου της ΚΝΕ. Στο ΚΚΕ οργανώθηκε το 1985 και από το 1991 πέρασε αποκλειστικά στην δουλειά του Κόμματος.  Από το 2004 υπήρξε μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης και από το 2011 μέχρι και σήμερα μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας. Διετέλεσε γραμματέας της Αχτιδικής Επιτροπής Ανατολικής Υπαίθρου.

Τίμησε με την δράση του το ΚΚΕ σε όλους τους μαζικούς φορείς και τις αιρετές θέσεις στις οποίες είχε εκλεγεί. Ο Θόδωρος Ιγνατιάδης ήταν Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θέρμης από το 2002 μέχρι και το 2014. Από το 2014 μέχρι και σήμερα Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας. Από το 2011 μέχρι τον Ιούνιο του 2012 διετέλεσε βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Συμμετείχε στον Κτηνιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και για πολλά χρόνια ήταν αντιπρόσωπος στον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο και στο ΓΕΩΤΕΕ.

Ο σύντροφος Θόδωρος σε όλη την διάρκεια της ζωής του υπήρξε πρότυπο συνέπειας, ιδεολογικής και πολιτικής σταθερότητας και εργατικότητας. Θυσίαζε όλο του το χρόνο, ακόμα και σε βάρος της επαγγελματικής του απασχόλησης, ώστε με επάρκεια να ανταποκρίνεται στις ευθύνες του απέναντι στο κίνημα. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους συντρόφους και τους συναγωνιστές με τους οποίους συνεργαζόταν αλλά και ευρύτερα στον κόσμο της Θέρμης και στη γύρω περιοχή.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στη σύζυγο του συντρόφισσα Βίκυ, στα δύο του παιδιά, συντρόφους Γιάννη και Χρήστο, που μόλις πριν λίγες μέρες πέρασαν στην Ιατρική, καθώς και σε όλους τους οικείους του.

Η κηδεία του συντρόφου Θόδωρου θα γίνει σήμερα Σάββατο, στις 17:00 στη Θέρμη.

Το Γραφείο Τύπου

Της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας