Αστυνομικό Δελτίο

Χαλκιδική: Εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας

———-

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί άνδρες

Με συνεργούς τους είχαν επιτεθεί σε ημεδαπό σε κατάστημα στη Χαλκιδική όπου τον τραυμάτισαν με πυροβόλο όπλο

Στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη ακόμη ένα άτομο και κατασχέθηκε οπλισμός

Σε συνέχεια του από 5 Ιουλίου 2021 Δελτίου Τύπου, συνελήφθησαν από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου, τρείς αλλοδαποί άνδρες, για την απόπειρα ανθρωποκτονίας που έγινε το βράδυ της 3ης Ιουλίου σε βάρος ημεδαπού άνδρα, σε κατάστημα σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Ειδικότερα, μαζί με συνεργούς τους, είχαν επιτεθεί σε ημεδαπό άνδρα που βρισκόταν σε κατάστημα στη Χαλκιδική, όπου ο ένας από αυτούς τον τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο.

Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και οργανώθηκαν συντονισμένες αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Χθες (14 Ιουλίου 2021) το απόγευμα εντοπίσθηκαν σε περιοχή της Χαλκιδικής, οι δύο από τους αλλοδαπούς άνδρες και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών και του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας.

Σήμερα (15 Ιουλίου 2021) το πρωί, από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή της Χαλκιδικής, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για τη σύλληψη και του τρίτου αλλοδαπού άνδρα.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν και αστυνομικοί της Ε.Κ.Α.Μ. Θεσσαλονίκης, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Καλλικράτειας.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε έρευνα οικίας σε περιοχή της Χαλκιδικής, στην οποία εντοπίσθηκε και ο τρίτος αλλοδαπός άνδρας και συνελήφθη με το σε βάρος του ένταλμα σύλληψης. Στην οικία συνελήφθη επίσης και ένας ημεδαπός άνδρας.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση για υπόθαλψη εγκληματία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, μια καραμπίνα και 25 φυσίγγια.

Επίσης, όπως εξακριβώθηκε ο προαναφερόμενος αλλοδαπός, με την χρήση της παραπάνω καραμπίνας, τα ξημερώματα της 3ης Ιουλίου 2021, πυροβόλησε και προκάλεσε φθορές στην είσοδο οικίας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Οι συλληφθέντες αλλοδαποί οδηγήθηκαν στην Ανακρίτρια Πολυγύρου, όπου έλαβαν προθεσμία και κρατούνται.

(Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)

banner-article

Ροη ειδήσεων