Βέροια Εκδηλώσεις

Διαδικτυακή συναυλία “Μπούσουλα”: …και ανθίσανε οι δρόμοι! / Σάββατο 5 Ιούνη

Διαδικτυακή συναυλία του ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ, το Σάββατο 5 Ιούνη στις 9 το βράδυ στο YOUTUBE. Στηρίζουμε με τη μουσική μας όλους τους επαγγελματίες συμπολίτες μας που επλήγησαν από την πανδημία και συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα τους.

Σπάμε για άλλη μια φορά την καλλιτεχνική σιγή που βιώνουμε στην πόλη μας τους τελευταίους μήνες καλώντας και άλλες καλλιτεχνικές ομάδες να κάνουν το ίδιο.

Αλληλεγγύη στους επαγγελματίες καλλιτέχνες που αποκλείονται “ενορχηστρωμένα” από την εργασία!

Συμμετέχουν η Μάγδα Πένσου και η Μαρία Θεοχαροπούλου στο τραγούδι, ο Γιάννης Μπαλιάκας στο κλαρίνο και ο Βασίλης Μπουρουτζήκας στο μπουζούκι και το λαούτο.

Συνδιοργανωτές, ο Τουριστικός όμιλος  Βέροιας, ο Εμπορικός Σύλλογςο Βέροιας, τον Σύλλογος Ιδιοκτητών Καφετεριών και Κέντρων Διασκέδασης-Ψυχαγωγίας Βέροιας και το Επιμελητήριο Ημαθίας που με χαρά έσπευσαν συμπαραστάτες σε αυτή την πρωτοβουλία μας!

Ευχαριστούμε τον κύριο Ζαρκάδα Αλέξανδρο που μας παραχώρησε το χώρο του ξενοδοχείου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στη Βέροια για τη μαγνητοσκόπηση της συναυλίας.

Ευχαριστούμε τον Γιάννη Καπράρα και Κώστα Πατρίκα για την εθελοντική συμμετοχή τους στη ρύθμιση του ήχου και του φωτισμού!

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που μας παρακολουθούν και μας στηρίζουν τόσα χρόνια !

Το link του ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ είναι: https://www.youtube.com/channel/UCQIk3a3Nt832D4mulvbo2xw.

ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ, Ιούνιος 2021

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας