"Βραβείο Καλύτερης Παρουσίασης Ταινίας" από το Edge Hill University  για το 7ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας  

--------

Οι σπουδαστές του Τμήματος Δημιουργικών Τεχνών του Edge Hill University θα απονείμουν το «Βραβείο Καλύτερης Παρουσίασης Ταινίας» στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας, που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, το καλοκαίρι του 2021.

Πιο αναλυτικά, 16 σπουδαστές του Βρετανικού πανεπιστημίου πρόκειται να αξιολογήσουν τις ταινίες, που θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του 7ου Φεστιβάλ.

Συγκεκριμένα, θα αξιολογήσουν την αφίσα, τη σύνοψη, το τρέιλερ, τη δήλωση του σκηνοθέτη και οποιοδήποτε πρόσθετο υλικό έχουν υποβάλει οι διαγωνιζόμενοι κινηματογραφιστές στο Φεστιβάλ.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της φετινής συνεργασίας, το πανεπιστήμιο πρόκειται να απονείμει ένα νέο και καινοτόμο βραβείο, με σκοπό να ανταμείψει την πιο ολοκληρωμένη προσπάθεια παραγωγής, προώθησης και διανομής ταινίας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το βραβείο θα συνοδεύεται από το χρηματικό έπαθλο των 300€.

ΔΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ

7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 38819 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

Ειδήσεις με Διάρκεια