Αστυνομικό Δελτίο

Ημαθία: Συλλήψεις για κλοπές και λαθραία καπνικά προϊόντα

———–

Συνελήφθησαν χθες (14 Μαΐου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο ημεδαποί άνδρες και μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το τελευταίο χρονικό διάστημα, παραβίασαν διαδοχικά ανενεργή επιχείρηση ημεδαπού σε περιοχή της Ημαθίας, από όπου αφαίρεσαν μεταλλικά αντικείμενα.

Τα παραπάνω άτομα εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς να επιβαίνουν σε όχημα, μετά από απόπειρα κλοπής από την εν λόγω επιχείρηση, στην οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, που χρησιμοποίησαν. Επιπλέον κατασχέθηκε το όχημά τους. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας ημεδαπός άνδρας, ο οποίος παραλάμβανε τα κλεμμένα μεταλλικά αντικείμενα.

Επίσης, συνελήφθη χθες (14 Μαΐου 2021) το πρωί στη Βέροια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα καταστήματος ιδιοκτησίας της συζύγου του, διαπιστώθηκε να κατέχει 170 πακέτα τσιγάρων και 5 συσκευασίες με 250 γραμμάρια καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο τελωνείο.

(Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)

Ροη ειδήσεων