Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και τις 2 Μαΐου Κυριακή του Πάσχα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Τη Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου στις 5:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Παθών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης.

Τη Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου το πρωί θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθηλώσεως του Κυρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Τη Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Τη Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.

Το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας.

Το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου στις 8:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία της Παννυχίδος στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας και θα προεξάρχει στην τελετή της Αναστάσεως στα προπύλαια του Ιερού Ναού και εν συνεχεία θα ιερουργήσει στην Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία.

Την Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου στις 10:30 π.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Την Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι θα απευθύνει εορταστικό μήνυμα και ευχές, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΜΒΝΚ
banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας