Κοινωνία

Γυμνή γυναίκα περπατούσε σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης! – Τι φταίει;

…………………………………..

Πραγματικά ασυνήθιστο, για να μην πούμε απίστευτο, το περιστατικό που συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής στη Θεσσαλονίκη. Όπως δημοσιεύει η Μακεδονία – με σχετικό μάλιστα βίντεο που αποδεικνύει το γεγονός –  γυναίκα περπατούσε στη Μητροπόλεως στο ύψος της Αριστοτέλους – ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης – ξυπόλυτη και τελείως γυμνή!

Αν πάρουμε υπόψιν μας ότι ανάλογο περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες στην Τσιμισκή με γυναίκα που έβγαλε τα ρούχα της στη μέση του δρόμου και τα πέταξε σε ανοιχτό περίπτερο μένοντας γυμνή, τότε δεν μπορεί να μην αναρωτηθεί κανείς τι φταίει.

Φταίει η ιδιαίτερη ψυχολογία των δύο γυναικών, που χρήζει ίσως ιατρικής αντιμετώπισης; Φταίει η διάθεσή τους να τραβήξουν επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας; Φταίει η παρατεταμένη καραντίνα; Φταίει η οικονομική κρίση που γονάτισε άτομα και οικογένειες , τώρα που ο κορωνοϊός την έκανε μεγαλύτερη και σκληρότερη, οδηγώντας ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού κάτω από το όριο της φτώχειας;

Δεν έχουμε τις απαντήσεις. Τα δύο όμως πανομοιότυπα περιστατικά σίγουρα δεν δημιουργούν μόνο ερωτηματικά, αλλά και ανησυχίες.

far

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας