Βέροια

Βέροια: Διαδικτυακή συμβουλευτική γονέων του Συλλόγου ΜΑμΑ

———-

Ο Σύλλογος  Μέριμνα  Ατόμων με Αυτισμό (Μ.Α.μ.Α),  στις 21/02/2021 ολοκλήρωσε μια ακόμη διαδικτυακή συνάντηση, στο πλαίσιο διαδικτυακών προγραμμάτων συμβουλευτικής  γονέων  του συλλόγου μας που διοργανώνονται σε τακτά χρονικά  διαστήματα. Το σημερινό μας  θέμα ήταν: Το παιδί και ο έφηβος με αυτισμό και  οι σχέσεις τους με τα αδέρφια τους.

Στη διαδικτυακή  αυτή συνάντηση συμμετείχαν γονείς -μέλη του συλλόγου μας.  Το θέμα ανέπτυξε η Παιδοψυχίατρος κ. Λίλιαν Αθανασοπούλου ,  Δ/ντρια του ΕΣΥ και επιστημονικά υπεύθυνη του Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου του Γενικού Νοσοκομείου “Γ. Παπανικολάου”,εθελόντρια επιστημονική σύμβουλος  και φίλη του συλλόγου μας. Στη συζήτηση συμμετείχε  η κυρία Ειρήνη Αναγνώστου, σχολική ψυχολόγος,ιδρυτικό μέλος και εθελόντρια επιστημονική σύμβουλος της ΜΑμΑ

Είχαμε την ευκαιρία ως γονείς, να μας δοθούν πολύ σημαντικές επιστημονικές πληροφορίες από την ερευνητική βιβλιογραφία και πρακτικές οδηγίες.    Καταθέσαμε  τις ερωτήσεις μας, εκφράσαμε  τις πολλαπλές αγωνίες  μας και  ανακαλύψαμε κάποιες σκέψεις για το αύριο.

Αυτές οι συναντήσεις είναι μόνο αποτελεσματικές!

Θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε την κυρία Αθανασοπούλου που συνεχίζει να στέκεται δίπλα μας και βέβαια τη θεωρούμε μια πολύ καλή  φίλη του συλλόγου μας.

Ο σύλλογός μας θα συνεχίσει να διοργανώνει τέτοιες συναντήσεις και στο μέλλον ,με σκοπό την ενημέρωση και στήριξη των οικογενειών .

Με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας