Βέροια

Βέροια: Απάντηση της Δημοτικής Αρχής σε δημοσίευση της Δημοτικής Παράταξης «Συνδημότες»

———-

«Ιδού ή Ρόδος, ιδού και το πήδημα»

Απάντηση της Δημοτικής Αρχής σε δημοσίευση της Δημοτικής Παράταξης «Συνδημότες» σχετικά με την αξιοποίηση δημοτικής έκτασης στην είσοδο της πόλης

Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ζητά με δημόσια ανακοίνωσή  του τη σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να αποφασιστεί όπως προτείνει, η παραχώρηση σε ιδιωτική εταιρεία έκτασης-φιλέτο του Δήμου Βέροιας, συνολικής επιφάνειας 26 στρεμμάτων.

Με μια όμως σημαντική λεπτομέρεια: ο Δημοτικός Σύμβουλος τυχαίνει να είναι ταυτόχρονα και ο Πρόεδρος της εταιρείας στην οποία προτείνει δημόσια να παραχωρηθεί η συγκεκριμένη δημοτική έκταση, κρίνοντας μάλιστα την παραχώρηση προς την εταιρεία του «ως άριστη επιλογή»!

Είναι φανερό ότι το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Παυλίδη είναι να κάνει τις δουλειές του.

Βέβαια, ο κυνισμός του κ. Παυλίδη δε μας εκπλήσσει. Εξάλλου είναι η δεύτερη φορά που επιχειρεί να προωθήσει την ίδια πρόταση.

Θυμίζουμε ότι την περίοδο που διετέλεσε Αντιδήμαρχος προσπάθησε και πάλι να προωθήσει την κατασκευή τερματικού σταθμού αστικών λεωφορείων στην ίδια δημοτική έκταση στην είσοδο της πόλης, χωρίς όμως επιτυχία.

Αναρωτιόμαστε, λοιπόν, αν οι «λαλίστατοι» κατά τ’ άλλα Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του κ. Παυλίδη συμφωνούν με το πνεύμα και το ήθος της πρότασης αυτής.

Τέλος, προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης, δεν εναντιωνόμαστε στην προοπτική δημιουργίας σταθμού αστικών και υπεραστικών λεωφορείων στην είσοδο της πόλης. Δε θα είχαμε καμία αντίρρηση σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Απλώς πιστεύουμε ότι θα πρέπει να συμβεί χωρίς καμία οικονομική συμβολή του Δήμου.

Άλλωστε, δεν εμποδίζει κανένας τον κ. Παυλίδη να αγοράσει άλλη έκταση στην ίδια περιοχή ή στην περιοχή του Σ.Σ. Βέροιας που επιτρέπεται για να υλοποιήσει τα επιχειρηματικά του σχέδια. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

banner-article

Ροη ειδήσεων