Νάουσα

Προγραμματισμός κινητοποιήσεων από το Εργατικό Κέντρο Νάουσας

————

Την Τρίτη 9 Φλεβάρη, συνεδρίασε η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Νάουσας και αποφάσισε τα εξής:

  1. Με βάση τις εξελίξεις της πανδημίας, τις τραγικές ελλείψεις που αντιμετωπίζουν οι πρωτοβάθμιες μονάδες υγείας στη περιοχή μας, την παραπέρα υποβάθμιση των ιατρείων των χωριών να οργανώσει δύο κινητοποιήσεις σε Επισκοπή Δευτέρα 15/2/2021και Τετάρτη17/2/2021 στο Αγγελοχώρι ώρα 5:00μμ

  2. Να συμπαρασταθεί στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Νοσοκομείου με κινητοποίηση έξω από το Νοσοκομείο τη Τρίτη 16/2/2021 ώρα 9:00πμ

  3. Να στηρίξει με κάθε πρόσφορο τρόπο το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στο Βαρβαρέσο και των απλήρωτων εργαζόμενων στα διαλλογητήρια .

  4. Μπροστά στο νέο Νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση ΝΔ για τα Πανεπιστήμια με το οποίο βάζει νέους φραγμούς στη πρόσβαση στη μόρφωση, εντείνει τη καταστολή αλλά και την κατάσταση που επικρατεί και στα σχολεία της πόλης μας σε συνθήκες της Πανδημίας αποφάσισε στις 12-15-16/2 να πραγματοποιήσει περιοδείες σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου .

  5. Να συνδιοργανώσει μαζί με την τοπική ομάδα γυναικών της ΟΓΕ εκδήλωση για τις 8 Μάρτη ( Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας)

Καλούμε τα σωματεία της δύναμης του Εργατικού Κέντρου να συνεδριάσουν , να συζητήσουν και να πάρουν αποφάσεις σε αυτή τη κατεύθυνση.

Όλες οι κινητοποιήσεις μας θα πραγματοποιηθούν λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας.

ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ!

ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

banner-article

Ροη ειδήσεων