Βέροια

“Πρωτοβουλία για το Παιδί”: Τα τελευταία νέα μας

Τα τελευταία νέα μας:

Συνέχιση και εμπέδωση συνεργασίας με το
Ίδρυμα Δημητρίου και Μπλανς Λαμπροπούλου

Το ΔΣ της Πρωτοβουλίας για το Παιδί με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας του με το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Δημητρίου και Μπλανς Λαμπροπούλου, που ανανέωσε για μία ακόμη φορά την εμπιστοσύνη του στο έργο μας, αυτή τη φορά ενισχύοντας την πρόταση «Υποστήριξη της ολιστικής λειτουργίας του Κέντρου θεραπείας τραύματος της Πρωτοβουλίας για το Παιδί» – Συντονισμένες δράσεις για την καταπολέμηση της κακομεταχείρισης των παιδιών στη Βόρεια Ελλάδα. Η πρόταση αυτή εγκρίθηκε και συνοδεύεται από Δωρεά.

Κατόπιν αυτών, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισαν ομόφωνα:

  1. Να αποδεχθούν την προσφερόμενη Δωρεά.

  2. Να εκφράσουν στην Πρόεδρο του Ιδρύματος κυρία Ξένια Λαμπροπούλου τα αισθήματα της βαθιάς ευγνωμοσύνης όλων των μελών της Πρωτοβουλίας για το Παιδί, για τη νέα αυτή Δωρεά, που έρχεται να επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη του Ιδρύματος προς τον Οργανισμό μας και να επισφραγίζει τις ειλικρινείς σχέσεις φιλίας και συνεργασίας, που δομήθηκαν ήδη από καιρό.

Αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας της Global Sustain

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε για το αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που διοργάνωσε η εταιρία Global Sustain Α.Ε. και στην οποία το κοινό επέλεξε την Πρωτοβουλία για το Παιδί, χαρίζοντάς της την πρώτη θέση με 877 ψήφους, ανάμεσα σε 23 οργανώσεις από όλη την Ελλάδα.

Η Πρωτοβουλία για το Παιδί συμμετείχε με το πρόγραμμα «Ενίσχυση των δυνατοτήτων ψυχοκοινωνικής υποστήριξης παιδιών σε κίνδυνο στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας». Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και την περιγραφή του προγράμματος μας εδώ.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας ψήφισαν, τους φίλους μας που σταθερά μας στηρίζουν αλλά και όσους μας γνώρισαν μέσα από την ψηφοφορία και μας επέλεξαν. Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την εταιρία Global Sustain καταρχήν για την πρωτοβουλία και την οργάνωση  της διαδικασίας και ειδικά για την δωρεά του χρηματικού ποσού προς ενίσχυση του έργου μας.

banner-article

Ροη ειδήσεων