Η Μαρία Πρεβολαράκη χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο πάλης του Βελιγραδίου

Η Μαρία Πρεβολαράκη αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία των 53κ., στο Παγκόσμιο Κύπελλο πάλης του Βελιγραδίου και φόρεσε το χρυσό μετάλλιο, δείχνοντας με τις εμφανίσεις της ότι τα ελληνικά χρώματα μπορούν να ελπίζουν σε αυτή, στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όπως δήλωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, «ήταν μια διοργάνωση που περίμενα με πολύ ανυπομονησία γιατί τόσο μεγάλο διάστημα έκανα προπόνηση χωρίς να έχω κάποιον αγώνα ή στόχο».

Οι ατυχίες πάντως και στο Βελιγράδι, πολλές: «Αρχικά βρέθηκε ο αδερφός μου θετικός στον κορωνοϊό (...) ύστερα ανακοινώθηκε ότι και ο Πιλίδης έχει κορωνοϊό και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί, ενώ ο Ιωσηφίδης χτύπησε στον αγώνα. Είχαμε πέσει λίγο ψυχολογικά με όλα αυτά».

Τέλος καλό, όλα καλά όμως: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το χρυσό μετάλλιο και μου δίνει ακόμη πιο πολύ ενέργεια και όρεξη για να συνεχίσω την προετοιμασία μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ανάλογα ευχαριστημένος και ο προπονητής της αθλήτριας, με τον Μόισεν Παριγέι να σημειώνει ότι «σε όλα τα παιχνίδια ήταν πολύ σταθερή και συγκεντρωμένη κι έκανε αυτό που έπρεπε.  Μου επιβεβαίωσε ότι η προετοιμασία μας είναι σε σωστό δρόμο και συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά και με περισσότερη όρεξη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 40227 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια