Κορωνοϊός Πολιτισμός

Ένα φυσικό έλατο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης το πρώτο δέντρο που φωτίστηκε στον Δήμο

Από το Δήμο Αλεξανδρούπολης πήραμε το κείμενο που ακολουθεί, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Μια συμβολική κίνηση, ένα αισιόδοξο μήνυμα. Ένα μήνυμα, όπως αναφέρεται, “ελπίδας και σεβασμού σε όλους όσοι δίνουν μάχη με τον κορωνοϊό, ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης προς το υγειονομικό προσωπικό”  Τους στέλνουμε κι εμείς τις ευχές μας για υγεία και καλή χρονιά αλλά και την ευγνωμοσύνη μας για το υγειονομικό προσωπικό σε κάθε γωνιά της χώρας που παλεύει ακατάπαυστα, μέσα σε αντίξοες συνθήκες, για να σώσει και σώζει ζωές.

far

————————–

Ένα φυσικό έλατο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ήταν το πρώτο δέντρο που φωτίστηκε στον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Με μια συμβολική κίνηση μεγάλης σημασίας, ανήμερα του Αγίου Νικολάου, Πολιούχου της Αλεξανδρούπολης, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Αλεξανδρούπολης άναψε στον αύλειο χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Σε μια σεμνή και λιτή εκδήλωση, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Άνθιμος, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βαγγέλης Ρούφος έστειλαν πολλαπλά μηνύματα αισιοδοξίας, ελπίδας και σεβασμού σε όλους όσοι δίνουν μάχη με τον κορωνοϊό, καθώς επίσης μηνύματα ευγνωμοσύνης προς το υγειονομικό προσωπικό.

Τη βραδιά πλαισίωσε μελωδικά η χορωδία και βιολιά του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης, ενώ φαναράκια ευχών φώτισαν τον ουρανό της Αλεξανδρούπολης.

Παράλληλα, κάλαντα του κόσμου ακούστηκαν από το σαξόφωνο του Κωνσταντίνου Κάλλια, του πρώτου ασθενούς στην Αλεξανδρούπολη που νόσησε από τον κορωνοϊό και νοσηλεύτηκε για 14 ημέρες στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης τον Μάρτιο 2020. Με τον δικό του τρόπο εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό και έστειλε το δικό του μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας προς όσους νοσούν.

Δείτε το σχετικό βίντεο της εκδήλωσης εδώ:

https://www.facebook.com/municipality.alexandroupolis/videos/1532850826903458

banner-article

Ροη ειδήσεων