Βέροια

Δήμος Βέροιας: Πρόταση για δίκτυο αποχέτευσης σε Αγ. Γεώργιο, Αγ. Μαρίνα και Τρίλοφο


Υποβλήθηκε αίτηση για ένταξη στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» από το Δήμο Βέροιας

 Ο Δήμος Βέροιας μέσω της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) υπέβαλε αίτηση – πρόταση για ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» με τίτλο «Ολοκληρωμένη διαχείριση αποχέτευσης ακαθάρτων και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Δ.Ε Δοβρά του Δήμου Βέροιας,  συνολικού  προϋπολογισμού 6.850.513,52€ χωρίς ΦΠΑ.

Η πρόταση βασίζεται στην πράξη που συνέταξε η Τεχνική Διεύθυνση της ΔΕΥΑΒ και η οποία περιλαμβάνει δυο μελέτες με αντίστοιχα υποέργα:

Α) Το 1ο  υποέργο έχει τίτλο: «Κατασκευή εσωτερικού  δικτύου αποχέτευσης Τριλόφου, Αγίου Γεωργίου, συλλεκτηρίων  αγωγών  ακαθάρτων Αγίου Γεωργίου και Αγίας Μαρίνας και Τριλόφου και σύνδεσή τους με την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων  Δ.Ε  Δοβρά Δήμου Βέροιας».

β) Το 2ο υποέργο έχει τίτλο: «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων  (Ε.Ε.Λ) Δημοτικής ενότητας Δοβρά Δήμου Βέροιας».

Στην πρόταση περιλαμβάνονται επίσης το υποέργο αρχαιολογικής εκσκαφής και το υποέργο σύνδεσης των αντλιοστασίων με τα δίκτυα της ΔΕΔΔΗΕ.

Η πρόταση κατατέθηκε την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020 στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής του Υπουργείου Εσωτερικών (ΕΥΔΕ ΥΠΕΣ) από τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ κ. Στέργιο Διαμάντη.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας