Εκδηλώσεις Κορωνοϊός Παιδεία

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση – συζήτηση της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών, Κυριακή 15 Νοεμβρίου

Η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Θεσσαλονίκης καλεί όλους  τους μαθητές που δίνουν έναν όμορφο και δίκαιο αγώνα από την αρχή της πανδημίας να δυναμώσουν τη φωνή τους για «μόρφωση και υγεία για κάθε μαθητή»! Η κυβέρνηση, από την αρχή της χρονιάς, δεν πήρε κανένα ουσιαστικό μέτρο προστασίας για εμάς και τις οικογένειες μας! Αντίθετα, στα βασικά αιτήματα μας για 15 άτομα ανά τμήμα και μαζικές προσλήψεις εκπαιδευτικών και προσωπικού καθαριότητας απαντούσε με συκοφαντία και με καταστολή!

Τώρα, που το Εθνικό Σύστημα Υγείας κατέρρευσε αφού το άφησε αθωράκιστο κι αυτό, έκλεισε τα σχολεία μας κατηγορώντας την ανεύθυνη νεολαία! Ακόμη και τώρα επιλέγει να μην παίρνει ουσιαστικά μέτρα για την ισότιμη πρόσβαση όλων των μαθητών στη τηλεκπαίδευση!  Ως εδώ! Ο αγώνας για μόρφωση ζωή τώρα δυναμώνει!

Καλούμε τους συμμαθητές μας να συμμετέχουν στη συζήτηση που ετοιμάζουμε τη Κυριακή 15/11 στις 19.00 ώστε να ανταλλάξουμε πείρα από όσα βιώνουμε, να πούμε τη γνώμη μας αλλά και σχεδιάσουμε τον αγώνα μας συντονισμένα με πολύμορφες δραστηριότητες!

Join Zoom Meeting

https://us05web.zoom.us/j/84245205230?pwd=NWJOK3cvL1N2K2ZsZVdCVExIcDhTZz09

Meeting ID: 842 4520 5230

Passcode: 15112020

banner-article

Ροη ειδήσεων