Ημαθία – Κορωνοϊός: Εκτίναξη και νέο αρνητικό ρεκόρ με 97 νέα κρούσματα

Μόλις μια μέρα πριν την εφαρμογή του «lockdown 2» η Ημαθία «επιτυγχάνει» ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ με 97 επίσημα νέα κρούσματα, σχεδόν διπλάσιο αριθμό από το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ που ήταν 53.

Βέβαια, είναι κοινά παραδεκτό από τους επιστήμονες  ότι ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων  μπορεί να είναι  και δεκαπλάσιος.
Επίσης, δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι κάθε μέρα τα νέα κρούσματα προστίθενται σ’ αυτά των προηγούμενων ημερών, ενώ οι ιχνηλατήσεις καθίστανται πλέον αδύνατες.

Ας ελπίσουμε ότι τις επόμενες ημέρες, λόγω των μέτρων, θα έχουμε αντιστροφή του φαινομένου και ουσιαστικές μειώσεις στους αριθμούς των κρουσμάτων.

Στο σημείο αυτό πρέπει να πούμε ότι όσοι έχουν τη δυνατότητα  -και δεν το έχουν κάνει μέχρι σήμερα- να παρέμβουν  και να αντικρούσουν θεωρίες  έξω από κάθε επιστημονική θέση, ότι  δηλαδή δεν υπάρχει ιός, ή ότι είναι μια απλή γρίπη, ή άλλα συναφή, που μειώνουν  σημαντικά το βαθμό προστασία μας, οφείλουν να το κάνουν τώρα.

ΥΓ.  Να θυμίσουμε κι ένα παγκόσμιο θλιβερό ρεκόρ της χώρας μας, σύμφωνα με  έρευνα που δημοσιεύτηκε στη  Guardian, είμαστε η 2η χώρα στον κόσμο σε αρνητές, μετά την... Νιγηρία!

far

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 34344 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια