Αθλητικά Βέροια

Ποδόσφαιρο: Φιλική νίκη της Βέροιας επί του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων

Φιλική νίκη επί του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων σημείωσε το Σάββατο το απόγευμα η Βέροια στο Ταγαροχώρι. Με τέρματα που σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος, επικράτησε με 3-0.

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι έλεγξαν τον ρυθμό, δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, σημείωσαν τρία γκολ και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να απειλήσει.

Η Βέροια άνοιξε το σκορ στο 20’. Ο Σιμόνι έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Καραγιάννης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0. Στο 30’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Αργυρόπουλος απόκρουσε προσπάθεια του Πασά και ο Σιμόνι από κοντά σημείωσε το 2-0.

Στο 40’ η Βέροια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Πασάς μπήκε στην περιοχή, με προσποίηση απέφυγε τον αμυντικό και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια διατήρησε τον έλεγχο της αναμέτρησης αλλά δεν είχε τις κλασικές ευκαιρίες του πρώτου μέρους. Στο 86’ ο Ιωάννου σημάδεψε το δοκάρι του Μ. Αλεξάνδρου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαζάρου (Μπέκας, Χριστοδούλου Κ.)

ΒΕΡΟΙΑ: Τσιμόπουλος (46’ Βοσνιάδης), Μουχάλης (70’ Μπουκουβάλας), Παπαχρήστος (46’ Πεταυράκης), Μαραγκός (46’ Στάμου), Σκόνδρας (70’ Τασιόπουλος), Μπλέτσας (70’ Περτσιούνης),  Καραγιάννης (70’ Ιωάννου),  Ντι Τζιοβάνι (59’ Οικονόμου), Πασάς (59’ Αποστολόπουλος), Σιμόνι (70’ Βασίλτσης),  Πόζογλου (38’ Μούργος).

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Αργυρόπουλος, Ατανάσωφ, Ιορδανόπουλος (46’ Κιρκιλιανίδης), Τσιρίδης, Χατζόπουλος, Σωτηράκης, Κέβιν Κέλο (67’ Αλμπανίδης), Πίκος, Θεοδώρου, (59’ Περπερίδης) Κοσμίδης, Λίτσι (72’ Χατζόπουλος).

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας