Βέροια Εκδηλώσεις

Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας: Δωρεάν 2ήμερο online εργαστήριο γυναικείας δημιουργικής επιχειρηματικότητας

To Veria TechLab και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, διοργανώνουν στις 9 & 10 Οκτωβρίου 2020 δωρεάν online εργαστήριο για γυναίκες δημιουργούς από την ευρύτερη περιοχή της Βέροιας.

Απευθύνεται σε δημιουργούς, χειροτέχνες, καλλιτέχνες, μικρούς παραγωγούς, σχεδιαστές, γραφίστες και σε όσους θέλουν να μάθουν το σωστό τρόπο προώθησης και πώλησης των δημιουργιών και προϊόντων τους στην παγκόσμια αγορά.

Το εργαστήριο WOMEN CRAFT POWER θα πληροφορήσει τους δημιουργούς για το πως θα μπορέσουν να ξεφύγουν από τους περιορισμούς της τοπικής αγοράς και να διαθέσουν τα προϊόντα & τις δημιουργίες τους στο εξωτερικό, μέσω διαδικτύου.

Θα προσφέρει στους συμμετέχοντες έμπνευση, νέες προοπτικές, γνώση & άμεσα εφαρμόσιμη μεθοδολογία, ώστε να αξιοποιήσουν τις νέες ευκαιρίες & τάσεις της διεθνούς αγοράς, κυρίως μέσω του ETSY.COM, του μεγαλύτερου διεθνούς marketplace για δημιουργούς.

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LIVE ONLINE ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ | 18:00 – 20:00 LIVE ONLINE

  1. Οι 4+1 βασικές προϋποθέσεις επιτυχίας για δημιουργούς: η μέθοδος του Creative Bizlab

  2. Βήμα-βήμα η διαδρομή για την υλοποίηση μίας επιτυχημένης δημιουργικής επιχείρησης

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ | 11:00 – 13:00 LIVE ONLINE

  1. Εξατομικευμένη συμβουλευτική στο δικό σας project και προσωπικό πλάνο υλοποίησης

  2. Συνεχής εκπαίδευση και υποστήριξη με πρόσβαση στο πρόγραμμα Creative Biz Etsy Masterclass

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά οι θέσεις περιορισμένες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο Veria TechLab 23310 24494. Για εγγραφή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.creativebizlab.com/veria

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Veria Techlab & ​Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας

​To Veria TechLab λειτουργεί στα πλαίσια της συνεργασίας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας με την Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Creative Bizlab, Εργαστήριο Δημιουργικής Επιχειρηματικότητας.

Το Creative Bizlab υποστηρίζει δημιουργούς στο να χτίσουν και να αναπτύξουν τη δημιουργική τους επιχείρηση σε νέες και διεθνείς αγορές. Τα τελευταία 5 χρόνια το Creative Bizlab έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 1500 δημιουργούς σε θέματα όπως: επιχειρησιακός σχεδιασμός, τιμολόγηση, branding, digital marketing και online πωλήσεις. www.creativebizlab.com

​​ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

​Ζαχαρίας Πολυμενάκος, Creative Bizlab

​Κριστέλ Πέντ, Creative Bizlab

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας