Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή

Με παλμό, αισιοδοξία, μαζική συμμετοχή νεολαίας και εργαζομένων αλλά παράλληλα τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή 13 Σεπτέμβρη οι εκδηλώσεις του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητη στη Θεσσαλονίκη, στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.

Η πραγματοποίηση του, σε αυτές ιδιαίτερες συνθήκες, έστειλε μήνυμα αντεπίθεσης, απάντησης στην ανάγκη για οργάνωση του αγώνα και της διεκδίκησης για να "(..) μπορούμε να "ανασαίνουμε", για να νικήσει η ζωή".

Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή φωτίζει την ανάγκη να ενισχυθούν οι καθημερινοί αγώνες της νεολαίας, των εργαζομένων, του λαού σε όλα τα μέτωπα για να δυναμώνει η κοινή δράση, η κοινωνική συμμαχία σε αντικαπιταλιστική - αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση, η σύγκρουση με τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς και τα επικίνδυνα σχέδια τους στη περιοχή, για να ανοίγει ο δρόμος για την ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.

 Η κόκκινη πολιτεία του Φεστιβάλ αποτελεί  παράθυρο στην κοινωνίας για την οποία παλεύει το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, παράθυρο στο Σοσιαλισμό - Κομμουνισμό. Το ταξίδι του Φεστιβάλ συνεχίζεται με την κορύφωση των εκδηλώσεων στην Αθήνα στις 17 - 18 - 19 Σεπτέμβρη στέλνοντας το μήνυμα σε ακόμη περισσότερους ότι μπορούμε να ζήσουμε μια ζωή που θα ανταποκρίνεται στις δυνατότητες του 21ου αιώνα!

 

 

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 31683 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια