Ειδήσεις με Διάρκεια

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη από Παρασκευή 11 μέχρι και την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου θα ομιλήσει στις κατά τόπους Ιερατικές Συνάξεις:

  • Στις 9:30 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας

  • Στις 11:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας

  • Στις 6:00 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Οσίου Δαβίδ και Αγίας Άννης στα Ριζώματα και θα υποδεχθεί την τιμία κάρα του Οσίου Δαβίδ από την Εύβοια.

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας και στο τέλος θα τελέσει Μνημόσυνο για τα θύματα της Γενοκτονίας του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας.

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου το απόγευμα θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Κοζάνη επί τη εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου το πρωί θα προεξάρχει στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο και θα κηρύξει το θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Κοζάνη επί τη εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σταυρού επί τη εορτή του Αγίου Συμεών Θεσσαλονίκης.

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στη Βέροια.

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τριλόφου επί τη εορτή της Αγίας Ευφημίας.

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στο Κουστοχώρι (Κατασκηνώσεις ΓΕΧΑ) επί τη εορτή της Αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων αυτής.

Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων στον Τριπόταμο επί τη εορτή της Αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων αυτής.

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα επί τη εορτή του Οσίου Αμφιλοχίου του εν Πάτμω Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Οσίου Νικοδήμου Βεροίας.

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα επί τη εορτή του Οσίου Αμφιλοχίου του εν Πάτμω Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Οσίου Νικοδήμου Βεροίας.

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και Αγίας Ιερουσαλήμ Καμποχωρίου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΜΒΝΚ

banner-article

Ροη ειδήσεων