Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη από Σάββατο 29 Αυγούστου, μέχρι και Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Tο Σάββατο 29 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας.

Το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Αλεξάνδρειας.

Την Κυριακή 30 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας, όπου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αλεξάνδρου θα τελέσει μνημόσυνο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Σταυροπηγίου κυρό Αλέξανδρο, καθώς και το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της κατά σάρκα αδελφής του μακαριστής Δέσποινας Δερμεντζόγλου.

Την Κυριακή 30 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Νεοχωρίου επί τη εορτή της Αγίας Ζώνης.

Τη Δευτέρα 31 Αυγούστου το πρωί θα τελέσει τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου του Οσίου Ιωσήφ του Ησυχαστού στην Ιερά Μονή Παναγίας Καλλίπετρας και στη συνέχεια θα ιερουργήσει και θα τελέσει Μεγαλοσχημία Μοναχού.

Το διάστημα από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχει ως Συνοδικό Μέλος στις εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Αθήνα.

 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΙΜΒΝΚ
banner-article

Ροη ειδήσεων