Life Νάουσα

Απόρθητες Ωραία οι Νέες Βάθρες Νεφέλη, Ερατώ, Καλλιστώ, Κορωνίδα. Στη Μεταμόρφωση Νάουσας, στο Βέρμιο

Απόρθητες Ωραία οι Νέες Βάθρες Νεφέλη, Ερατώ, Καλλιστώ, Κορωνίδα
Στη Μεταμόρφωση Νάουσας, στο Βέρμιο, στα 1000 μέτρα αψηλά

Ηλίας Τσέχος

Μεγάλο ταξίδι η εκδρομή, 23/8/2020, δύσκολη θα έλεγα, σε δυο ομάδες των 40 ατόμων ανά μία, με ελάχιστες μάσκες και αρκετές αποστάσεις ανάμεσο εκδρομέων οι Βάθρες Μεταμόρφωσης, στη Νάουσα, με το SOS Βέρμιο και τις ποιήσεις χίλιες φορές κατά των Ανεμογεννητριών, βαθμός δυσκολίας πλέον στο 4 ο δείκτης, η τρίτη βάθρα η Καλλιστώ με την πηγή της, να κλέβει όλων τις καρδιές, τα 2 χιλιόμετρα του νέου μονοπατιού χρίζουν ιδιαίτερης ακόμα φροντίδας, θεαματικά οι ομορφιές των νερών του Μέγα Ρέματος να λάμπουν στο στερέωμα, για πρώτη φορά ιδωμένες από κόσμο που πηγαινοερχόταν μελίσσι στην ολάνθιστη μέρα… Το άραγμα στο εξωκλήσι Μεταμορφώσεως θεραπευτικό Ορεκτικά … Εύγε εκδρομείς! Θαυμασμός και μόνο θαυμασμός!!!

Ήταν ωραία στους χίλιους μικρούς παραδείσους του τόπου μας… Που α ν α γ γ έ λ λ ο υ ν δυο τελευταίες εκδρομές για φέτος κι αν μας αφήσει ο Covid-19!
Σ α β β ά τ ο 29/8/2020 Βάθρες Μεταμόρφωσης, Κ υ ρ ι α κ ή 30/8/2020 Φαράγγι Κράστας ( τελευταία ενημέρωση) , και οι δύο εξορμήσεις 10.30 πρωινής αναχώρηση, από πλατεία Γιαννακοχωρίου με ορμητικά καθαρά νερά πληροφοριών στα τηλέφωνα: 23320 51124 , 6939699902 , που κι αυτές οι εκδρομές ζητήθηκαν από τον κόσμο και τους ευχαριστώ σεβόμενος!

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας