Εργασία Τοπικά

Συνδικάτο Γάλακτος: “Ο οργανωμένη παρέμβασή μας και του ΕΚΝ έφερε αποτελέσματα”

Η Διοίκηση του ΑΣΟΠ Επισκοπής μετά την οργανωμένη παρέμβαση του Συνδικάτου και του ΕΚΝ και λίγο πριν την τριμερή διαδικασία στο ΣΕΠΕ Βέροιας, κατέβαλε δεδουλευμένα μεροκάματα και επιδόματα προηγούμενων χρόνων σε εργαζόμενους της επιχείρησης.

Ο προσανατολισμός των εργαζομένων, η απόφασή τους να απευθυνθούν στο συνδικάτο τους απέδειξε για άλλη μια φορά ότι μόνο συλλογικά και οργανωμένα μπορούμε να βάλουμε φρένο στην εργοδοτική αυθαιρεσία.

Η νίκη αυτή των εργαζομένων με την καθοδήγηση του συνδικάτου και του ΕΚΝ, ακυρώνει στην πράξη τη θεωρία περί αναποτελεσματικότητας των αγώνων.

Όλες οι παρεμβάσεις, οι κινητοποιήσεις έχουν την αξία τους, έχουν τη βαρύτητά τους. Τίποτα δεν πάει χαμένο. Οι μόνοι αγώνες που δεν φέρνουν αποτελέσματα είναι αυτοί που δεν γίνονται. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι δυνατός εργάτης είναι ο οργανωμένος εργάτης.

Καλούμε τους εργαζόμενους σε όλα τα διαλογητήρια – κονσερβοποιεία της περιοχής, σε όλους όσους εργάζονται στον κλάδο, να οργανωθούν στο συνδικάτο μας για να παλέψουμε ενωμένοι για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας. Για καλύτερες συνθήκες εργασίας, μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, την απληρωσιά, την εντατικοποίηση κ.α.

Κανείς μόνος του απέναντι στην κυβερνητική και εργοδοτική ασυδοσία.

ΝΑΟΥΣΑ, 20/7/ 2020

 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

banner-article

Ροη ειδήσεων